Peace'n Love, tisdag.

Kicki kom hit vid två tiden på tisdagen. Med bilen fullastad utav packning och nybrända festivalskivor som dunkade i högtalarna rullade vi glada iväg med GPS:en inställd emot Borlänge. Ganska snart började det regna. Ösregna! Efter en stund fick vi också en rapport hemifrån om att blixten hade slagit ner på festivalen och att 17 drabbade fick föras till sjukhus. Okeeej, känns bra..
Men när vi väl kom fram verkade vi ha tagit solskenet med oss, för vädret var helt okej under kvällen.
Ursch för att bära runt packningen genom hela campingen. Gaah, höll på att bli tokig där ett tag. Men Kicki hade kommit på den smarta idén att lägga alla grejer i en resväska, så att man kunde dra den. Visst, det underlättade faktiskt en del.. Tills hennes resväska gick sönder. Den tappade hjulen och förvandlades till ett mordvapen som man rev sig på hela tiden. Lyckades dessutom förstöra matpåsen med de vassa piggarna på väskan, så att det blev ett stort hål och all mat började att ramla ut efter vägen där vi gick.. Pust. Vi var väl framme vid åtta någonting och det hade redan börjat skymma när vi satte upp tälet. Så fort vi var var färdiga och hade slängt in packningen hörde vi några grabbar utanför.
- Är ni här själva eller? Ta en stol och kom och sätt er!
 
Det var våra grannar som vi skulle komma att hänga med under hela veckan. Superskönt gäng ifrån Dalarna. Haha, vilken dialekt de hade. Så pass att Kicki tillslut började prata likadant (vilket var sjukt jävla störande, haha). Kicki Dalmas!
 
 
Orkade inte bära längre, så vi köpte en kundvagn för sextio spänn utav ett par ungar.
Haha, smart där Julia att tejpa fast sig med silvertejp. Jobbigt att bli kissenödig bara..
 
 
 
 
Kenny och maskotten Hälge. Haha, han tog verkligen hand om lille Hälge på största allvar. Matade honom, tvättade honom, klappade honom när han behövde spy, bäddade ner hon när han var trött, torkade honom när han spillde öl, lindade in honom i toapappaer när han frös.. Behöver jag fortsätta?
 
Ja, det var väl ungefär det vi hann med under första kvällen. Nästa uppdatering kommer imorgon :)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0