Mormor <3

 
Grattis på födelsedagen Älskade, Underbara, Bästa Mormor <3!!
 

Is-kris!

Jävla is-fan.
Åkte till Grebbestad/Tanum förut för att göra en massa ärenden. Det var inte bara jag som hade tänkt handla sista gången innan nyår idag verkar det som, galet mycket folk överrallt. Hedemyrs, Systemet, ja till och med Lantmännen var det mycket folk på.. Så på väg hem, lite stressad, hungrig och småirriterad ser jag att min infart förvandlats till en isrink. Huuur gör man nu? Bilen vs. Isbacken, vem vinner?.. Inte jag i alla fall. Tog fart och höll tummarna men det räckte inte riktigt, precis innan krönet så pallade inte däcken mer. Så jag kanade ner, fortare och fortare och tillslut var det kört (jävla skit också!). Jag hade snurrat till det så mycket och fattade att jag aldrig skulle komma någonstans. Upp var omöjligt och däcken hade noll fäste så det gick inte att backa heller. Så jag drog handbromsen och ringde Ernst..
Ernst är väl ändå helt underbar, han ställer då alltid upp. Fast han hade feber stackarn så var han här på nolltid. Han snurrade loss bilen. Testade backen igen. Fastnade. Snurrade loss igen, sedan gav vi upp och ställde den nere vid infarten.
VAD skulle jag göra utan dig Ernst (!?), tack, tack, tack underbara du!!
 
Kan ju bara meddela att det tog ett bra tag att uppför den där jävla backen, med påsar och allt. Grym som jag är så inser jag att när jag väl tagit mig upp har jag glömt att ta med husnyckeln som ligger kvar i bilen. Bara att ge sig ut på isen igen. Älskar att vara Kickan ibland..
 
 fuck isen

suck.

 
 
Åkte till Nordby i ett desperat försök att hitta en nyårsklänning. Mm, det var ju lätt. Blev kär i en tröja och ett par skor istället, fan.
 

Glad utgång :D

Det blev jättelyckat igår. Trodde inte att det skulle bli så roligt som det blev, med den inställningen jag har till Uddevalla. Men det var verkligen den roligaste utgången på länge, skitkul!
Vaknade inne i Uddevalla och köpte med pizza på vägen hem, så idag har jag inte gjort något annat än att äta pizza och chips framför teven. Mmm, älskar att vara trött när man får lov att vara det.
 

<3

Så här är det, jag har ju varit på Swedish House Mafia i helgen. Vill så gärna förmedla hur sjukt jävla häftigt det var, vet inte riktigt hur bara. Vilken show det var, 22 000 hysteriskt glada människor som festade loss där inne på Telenor Arena. A HELL OF A PARTY kan man säga! Mitt under låten "Don't You Worry Child" bad de alla att sätta sig ner på golvet, för att sedan hoppa upp när beatet drog igång igen. Rätt coolt ändå att tre människor kan få 22 000 att göra så där. Det var verkligen en magisk stämning där inne, är så glad att jag varit med om detta. 
Men det går liksom inte att förklara hur galet bra det var, ska försöka klippa ihop lite filmsnuttar och lägga upp snart i alla fall. 
 
Helgen fortsätter att vara braaa. Sov länge idag efter en mysig julaftonskväll. Käkade en god "after-julbordsfrukost" och gav mig ut i snön med Trolla. Haha, det var en galet glad häst som hoppade runt där i snön,  glad att jag lyckades hålla mig kvar den här gången..
Nu är det snart dags att tagga för fest igen, för ikväll bär det av in till Sofia i Uddevalla!
 
 

Josefiiiin

 
STOOORT GRATTIS  PÅ 20-ÅRS DAGEN BÄSTA DU! <3
 
Nu drar vi till Oslo och visar Norskarna hur man festar loss till SWEDISH House Mafia!!

21/12-12. Still Alive ;D

 
Det är fredag, vilket betyder helg. Vilken jag vet kommer att bli den bästa helgen på länge, VAD jag har sett fram emot detta!
 
Har varit på finfint humör hela dagen, vilket beror på en hel del bra saker.
- Det är Fredag.
- Mat + Hemmafest ikväll.
- Upptäckte att mitt konto var fyllt utav siffror (bättre siffror än vad jag räknat med)
- Oslo & Swedish House Mafia imorgon, med vip biljetter!!
- Det är den 21 December och jorden finns kvar, än så länge.
 
Braaaa helg!!

19 dec.

 
Det blev en riktig bakdag utav den här Onsdagen. Var hemma i Lur och bakade julgodis med Mamma, myyys. Bakslaget blev att min stackars mage mår lite illa utav alla bunkar som så klart skulle slickas ur. Hade choklad överrallt, men så ska det va'!

Söndag.

 
Har varit ute på cykeltur i skogen med broshan. Nej jag vet, man ska väl kanske inte cykla på is tänkte jag och klev av. Det gjorde inte han, så naturligtvis slutade det i diket några gånger.. smart baby bro.
 
Men nu blir det bio med Kicki & Jossan :)
 
 
 

Pictures of the day :)

Var ute och testade Mammas kamera i vintersolen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12.12.12

 
Har tillbringat dagen i stallet och i skogen, gjorde en dörrkrans. Ganska händelselöst, men ändå mysigt. Tänkte fortsätta på samma spår, läsa en bok och se sista avsnittet på bonde söker fru. Jag tar det luuuuugnt..

Functions

Hade helt glömt bort den här låten som jag lyssnade sönder för några år sedan. Tiger Lou i all ära, men jag hittade detta klippet på youtube. Den bästa covern jag sett på länge, det låter som en blandning mellan Tiger Lou och Pink Floyd. Så nu går den på repeat igen kan man väl säga <3
 
 

My heart belongs to you.

Finns det något mer inbjudande än två varma hästryggar att krama om..?
Eller att försvinna in i ett par stora kloka mörka ögon som verkar förstå bättre än vad man själv gör..?
                                                                           
 
 
 
Mina hjärtan
 
 
 


 

  
 
 

Here comes the weekend, Hear it calling, like a siren!

Jaha, då har det varit helg igen. Faktiskt en riktigt lyckad sådan.
Mådde illa vid tanken på att bara sitta hemma och glo ut i kylan. Men vad fan ska man göra när inget händer ute, kallt och eländigt är det. Inget festväder direkt, dessutom är allt dött här. Älskar Väst/Bäst-kusten, men på vintern är det fruktansvärt dött asså.. Men Jossan kom med den brillianta idén, vi fixar hemmafest! Så ja, det blev hemmafest med en jädrans massa härliga vänner här i min lilla stuga. Har tyvärr inga bilder, men skitkul var det i alla fall!
 
Har ändå något bildaktigt ifrån lördagsdagen, då jag var på Julmarknaden med Whide. Har aldrig ätit langos på vintern, men OJ vad gott det var!
 

RSS 2.0