Gött gäng vi är ;)!

Wow, då var jag hemma igen efter en riktig dunderperfekt helg i Sunne. Tänka sig, att vi var på dansbandsfestival men slapp undan dansbandet helt och hållet. Alltså jag vet inte riktigt var jag ska börja. Allt var bara så otroligt bra. Kom upp på fredag kväll och körde gärnet, sjukt roligt! Vi hittade ett uteställe som spelade bra musik (som var så långt ifrån Sven-Ingvars som man kan komma, haha), så där höll vi till och dansade gärnet.
Haha, måste bara berätta det här också. När vi var där inne och dansade och festade gärnet (ganska gött dragna och igång kan jag lova!), så gjorde Moa värsta dansmovet med armarna. Det var bara det att hennes fingrar träffade rakt in i mitt öga. AAAAAHHJJ! Det gjorde jävligt ont! Har inte varit med om liknande. Det kändes liksom inte som att få en smäll, lite grus, sand eller en sten heller för den delen. Nej, det kändes fan som att fingrarna skulle komma ut på andra sidan eller nåt. Hahah, eller som Moas första reaktion:
- Va! Träffade jag ögat?? Jag trodde att det var näsan. Det kändes ju som att jag var inne i hjärnan och vände!?!
Ah, typ så var det.
Så då slängde hon upp mig över axeln och störtade iväg emot toaletten, slog undan hela toalettkön och skrek; "UUR VÄGEN!! HON HÄR ÄR NÄSTAN BLIND!!". Och jag hängde där skrikande medan jag höll om hela huvudet med händerna, kunde ju inte se ett skit. Hahah, åh vad jag hade velat sett hur det där såg ut. Två hysteriska människor som störtar en megalång toalettkö!
.. Har faktiskt ett rött märke inne i ögat nu efter den där lilla incidenten.
 
 
Men bäst utav allt på hela helgen var nog ändå den där "incident-kvällen", lördagen. Då var vi först på Rosenström (som för övrigt toppen), sedan iväg mot utestället och dansade som aldrig förr. Shiiit vad svettigt det var! Kändes precis som att dansa allt vad man har inne i en bastu som är knökfull med folk. Men det var så underbart kul, så vi fortsatte tills de stängde, vilket också betyder att vi var gött svettiga när vi kom ut kan jag lova. Det såg ungefär ut som att vi slängt oss i vattnet med kläderna på. Så då bestämde vi oss för att nattbada. Vi var ett gäng på 8-9 pers. som klättrade över ett högt staket som inhängnade stranden. Sedan slängde vi av oss kläderna, skrek ut lyckruset och sprang allt vad vi hade ut i vattnet. Det kändes precis som att vara med i en film (Eva & Adam, när de bryter sig in i badhuset mitt i natten). Magic.
 
Tänk, vi var ett gäng på 12 husvagnar där uppe i Sunne. Tolv husvagnar med tajta vänner och inget bråk. Det är ganska unikt ändå att alla kan hålla ihop och ha så grymt jävla roligt varje gång. Tack för det :)!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On the road :D

Nu är bilen snart lastad och tankad för festival igen (typ), den här gången bär det av till Sunne!
 

Ajjemän ;)

Igår kändes det som att det var den första riktiga sommardagen (om man bortser ifrån den varma veckan i Maj). Först åkte vi och badade på mitt lilla paradis, Bröddane. Jag, Mamma, Broshan och hans kompis. Älskar verkligen den där platsen, så underbart stilla och vackert.
Efter badet åkte vi hem igen och tände grillen, och sedan avslutade jag kvällen med en ridtur på Trolla. Skön dag!
Idag däremot har jag inte gjort ett skit, fast det har i och för sig varit ganska gött det med. Har legat helt utslagen i solen på altanen och bara orkat resa på mig de gånger jag varit tvungen att hämta något kallt ifrån kylskåpet. Haha, men har man semster så har man!
 
 
 
 

FUN

Hade en galet grym utgång i Grebbestad igår. Hahah, den var nog den roligaste hittils under den här sommaren i alla fall. Det roligaste började väl egentligen när vi fick tag på en kundvagn, träffade Simon som sedan körde runt på mig & Jossan där i hamnen. Ungefär därifrån skrattade vi non stop hela kvällen. Haha, sitter och skrattar just nu när jag tänker på det.
Vi åkte runt där vid bryggorna och hade sjukt jävla roligt åt i princip allt. Helt stendött var det, bara vi och fiskmåsarna, ändå hade vi så kul. Helt stendött med folk där på natten/morgonen, förutom på torget, där satt det faktiskt ett gäng killar och åt mat. De hejade när vi rullade förbi, och när Simon skulle vända sig om för att heja tillbaks så snubblade han till och tapapde kontrollen över vagnen. Ur flyger vi och landar pladask på asfalten, samtidigt som vi får en väldans massa applåder och busvisslingar ifrån det där gänget (som faktiskt var orsaken till kraschen ifrån början). Så där ligger vi i en hög, Jag, Jossan, Simon och kundvagnen.
Hahah, alltså jag vet verkligen inte när jag skrattade så mycket sist. Heeelt galet kul var det, så jävla roligt att det inte gick att resa sig. Så ja, där låg vi och vred oss ända tills det var dags att åka hem. Shit, det här kommer jag att leva länge på!
 
Det bästa utav allt är att jag konstigt nog inte har någon bakfylla. Bara träningsvärk i magen och lite skrapsår på svanskotan som påminner om hur himla härligt kul det var igår.
Nej, nu ska jag  åka hem, ta en glass, lägga mig på altanen och ligga där tills ikväll. Då blir det en mysridtur i skogen med Trollet!
 
 

Hemlig 50-års present = The Boss :D!!

Jag har fått tillbaks internet, jaaa!
 
Mamma berättade något igår, något som jag är så fruktansvärt avundsjuk på.
Det är så att hon fyller 50 år i November. Och min moster Kerstin hade tänk att fira henne lite tidigare med en "hemlig resa" nu i helgen. Igår avslöjade hon det för Mamma, och gissa vart de ska.. Till Ullevi och se på THE BOSS - BRUCE SPRINGSTEEN!! Kerstin är väl bara grym eller, ofta hon har fått tag i biljetter till Ullevi.
Ja, så just nu är jag enormt, fruktansvärt jävla avundsjuk på Mamma & Moster!
 
Shit vad det hade varit mäktigt att vara där sommaren -85 när han fick publiken att hoppa sönder Ullevi. Arenan lär säkert skaka i år också, ha det så kul nu Mamma :D!!
 
 

Päsmåndag ;)

Dagen har varit ganska så päs hittills. Gjorde först lite ärenden i Grebbestad & Tanum, sedan hälsade jag på Whide när han jobbade. Kan inte riktigt hålla mig borta på semestern liksom.
Efter detta blev jag bjuden på mammas middag, gött. Efter maten gick vi ut i skogen och grävde guld. Förutom en hel del kantareller så hittade vi en enorm myrstack. Shiiit vad cool den såg ut när man tittade nära, en massa gångar och slätter som såg ut som värsta balkongerna. Tror nästan att vi kan ha hittat myrornas svar på NY, här i Lur! 
Nu ska vi bort till hästarna innan det är dags för kantarellmackor framför teven..
 
 

Theos speciella dag <3

Har varit på kalas hela dagen och ätit kanske världens godaste sommartårta.
Grattis älska Theo-kusin, på 8-årsdagen!!
 

 

Pang i bygget ;)

Efter det jobbiga hejdået igår så åkte jag iväg för att se på traktorrally. Lite nedstämd fortfarande, men det var kul i alla fall. Traktorrally, ja mer Bullarn än så blir det inte.
 
 
 
På kvällen åkte jag hem till Lur för den årliga "Tågeröd-festen". Vi var fler än vad vi har varit tidigare år, jättemysigt! Tills kylan kom, fan vad kallt det blev när solen försvann. Så när natten kom gav jag Oskar & Johan upp. Vi gick in och spelade spel och grejer istället. Brast ut i världens skrattanfall när "klumpiga Kickan" skulle dra upp persiennerna och den gick sönder. Och när jag försökte laga ena sidan så ramlade den andra ner, studsade emot fönstret och välte ner en kruka som ramlade i golvet med världens smäll, samtidigt som jag själv ramlade ner i kökssoffan. Hahah, vilken syn det måste ha varit. Kunde verkligen inte sluta att skratta. Pang i bygget kan man säga.. Men jag spöade i alla fall grabbarna i Monopol!!

Läcker, fina vännen!

Nu är det bestämt, Läcker ska säljas. Självklart är det bäst så, bäst för Läcker. Han kommer få det hur bra som helst, precis med den träning han behöver. Men fyyy, det var inget roligt hejdå. Usch.
Det känns i alla fall skönt att veta att han är i goda händer, att man kan hälsa på honom när som helst och att han faktiskt till och med kommer upp till Bullarn nästa sommar igen, på ridläger. 
Men vi kommer att sakna dig som bara den tills dess, du fantastiska Läckerpojke!!
 
<3
 
 
 
 
 
<3

Krabbor & Kebab :D

Gaah, jag blir så arg! Mitt bredband verkar ha lagt av, det har inte gått att komma in på internet på två dagar. Så nu sitter jag hemma i Lur och tänker tillbaks på de inlägg som jag skulle gjort under helgen.
 
I fredags var alla på Magnus Uggla, alla utom jag & Kicki. 
- Vad ska vi hitta på tro? Hmm, jag vet, vi fiskar krabbor!
Haha, jag visste inte att man kunde misslyckas så mycket med krabbfiske. Vi var helt totalt värdelösa. 
Vi fick faktiskt en krabba. Men när vi la den stackarn i hinken så upptäckte Kicki att den läckte. Det var visst hål i botten så allt vatten rann ut över bryggan. Pust..
Då åkte vi hem igen för att hämta en ny hink och bytte sedan strand i förhoppning om bättre fiskelycka. Men nja, när vi kom fram upptäckte jag att min tråd och klädnypa var borta. Så vi fick turas om med hennes. Sedan hände grej, på grej, på grej. Vi hittade inga musslor, och när jag skulle försöka mig på att ta upp en så ramlade jag i. Ingen var förvånad. Världens klumpigaste människa finns här, Kickan!
 
Tillslut gav vi upp och åkte iväg för att äta pizza istället. Men eftersom ingen brukar orka en hel, delade vi på en kebabpizza. Den försvann dock ganska fort, och vi kände bägga två att nja, vi skulle nog ha tagit en hel i alla fall. Så vi åkte vidare till Grebbestad för en omgång kebabpizza igen. Haha, det var bara det att efter första tuggan kände vi båda direkt att, fan, nu är jag nog mätt ändå! Haha, vad vi höll på. Ska nog aldrig mer äta pizza tror jag..
 
 
 
 
 
 
 
 

Sånt som hänt de senaste dagarna :)

Sorry för dåligt uppdaterande, men orsaken till detta är att det har hänt så mycket roligt, så har inte riktigt haft tid för att blogga.
 
Var ska jag börja.. Jo, i onsdags hade vi planerat utgång. Problemet var att det bara var jag och Jossan som ville ut. Men va fan, vi är ju grymma på att göra en utgång kanonkul, hur oddsen än ser ut. Så vi drog ner i alla fall. After Beachen, Tuffe Viktor, Macri, Terassen. Inne på Macri träffade vi på Mirell, Jessica, Sofi & Theo. En shot på det, sedan var festen igång!
Har tyvärr bara suddiga kort ifrån den kvällen, men det betyder bara att det var galet kul både inne och utanför krogarna. Bra kväll!
 
Igår åkte jag iväg med Mamma & Mormor för en tidig 30-års gratulation till kusin Alf. Och efter kaffe, presenter mm, så bar det iväg hem till Jossan för en ridtur. Jättefin kväll var det, med perfekt ridväder. Vi var tillbaks precis innan det hann mörkna ute, så det blev en riktig långtur. Jättemysigt!
 
 
 

Bra dag :)!

När jag var hemma och red i morse så kom Theo springande..
- Kristin, du måste komma och kolla på en grej, den är super-jätte-söt!!
Gissa vad han hade hittat? Jo, en näbbmusunge. En bäbis! Den var så liten att den inte ens hade öppnat ögonen än. Det var nog fan det sötaste jag har sett på länge, vi satt och glodde på den där lilla musungen som låg och sparkade i gräset. Ja, i säkert en kvart, satt bara tysta och stirrade på den. Galet söt!
 
 
 Under dagen hade vi vattenballongskrig.. på studsmattan. Jag behöver väl inte säga mer, det blev ganska galet där på slutet.
Galna människor.
 
 
På kvällen kom Jossan på den efterlängtade pannkaksmiddagen. Shiiit, vad pannkakor vi åt. Sedan säger hon: "Hmm, du är inte lite sugen på glass eller?". Då åkte vi bort till affär'n och köpte glass. Ja, så man kan väl säga att jag är gött mätt nu, haha :)!
 

Skrattfest!

Det blev allt en lyckad utgång i Grebbestad igår också. Var först hos Kicki på förfest, innan vi gick in på konserven.
Vi måste ha slått rekord i spottning. Alla gick runt och spottade i vattnet hela natten, det var nämligen mareld. Det är väl bara mareld någon gång om året, ofta det är det på Karnevalen då, i Grebbestad utav alla ställen. Haha, det var faktiskt ganska häftigt. Jag har bara sett orange och röd mareld förut, men det här var blått, nästan turkost. Så fort man rörde vid vattenytan glittrade det i turkosblått. Fräckt!
Haha, bilturen hem var nog den roligaste på länge. Hade sjukt ont i magen utav allt skrattande! Sofia som körde fick till och med stanna bilen för att skratta klart, hon kunde inte ens köra. Sjukt kul var det i alla fall :D!
 
 

Scary night =/

Var ju på den där spökkvällen igår och skrämde ungar på Beas ridläger. Hahah, kom fram där i mörkret med svart klänning och gasmask. Shiiit, vad de stackarna skrek!!
 
 
Efter alla spökhistorier om verkliga mord som ägt rum här i bygden genom åren, så bestämde jag och Frida oss för att besöka de här platserna. Ett på natten, med en illröd måne på himlen. Haha, det var det dummaste jag gjort på länge, fyy fan vad vi skakade. Hände så klart en del sjuka saker. Man ska nog inte ge sig in på såna där grejer mitt i natten, mitt i skogen..
 
Men ikväll blir det något helt annat. Utgång i Grebbestad, Karnevalen!
 
 
 

Mysfredag :D

Har varit hemma och plockat guld i Lurskogarna med Mamma. Mmm, det ska bli gott med smörstekta kantareller!
 
 
Hade egentligen tänkt att vara med på spökkväll hos Bea igår, och utgång i Grebbestad ikväll. Men spökkvällen blev framflyttad till idag istället. Det blir ju ändå Grebbestad på Lördag, så ikväll ska jag skrämma ungar med Frida istället. Men först kubb hos henne :)

Crazy.

Var i Grebbestad igår med Anna, Jossan & Emma. Hahah, det var lätt den galnaste utgången på länge, sjukt kul! Haha, börjar bara skratta när jag tänker på det..
 
 
Idag letade vi efter Jossans katt Sune som hade sprungit iväg. Gissa vart vi hittade honom..
.. Hos grannen där han smög på en minigris  xD
 
 

Välkommen hem Josefin <3!!

Igår kom dagen vi alla har väntat på, den 10 Juli. Jossan kom hem ifrån USA!
Åkte ner till Landvetter för att möta upp henne, ååh vilken lyckostund det var där på flygplatsen. En massa lyckliga tårar och kramar! Sedan åkte vi bort till hennes kusiner för att äta. Mmmums, vilken kladdkaka.
Haha, det där var allt en lycklig Josefin som tog den första tuggan utav en leverpastejmacka. "Åååh, bregott! Åååh, nämen Svensk ost! Åååh, kolla, leverpastej!". Haha, ungefär så lät det..
 
 
Efter att ha hållt masken hela dagen utav att avslöja kvällens överraskning, mötte jag upp Anna & Kicki utanför Jossan. Vi smög fram emot huset gömda bakom en stor "välkommen-hem-skylt" och en "Jossan-macka" (lingongrova + kalles kaviar). Haha, åter igen, man kan väl säga att det var en glad Josefin som fick syn på oss.
Efter att ha suttit i soffan och kötat någon timme så hördes en motorcykel som sladdade in på grusgår'n utanför. Sedan en bil, och en till, och en till, och en till, och en till, och många fler...
- Du ska nog gå ut nu, Jossan!
- Nää, vad är det här nu då?? Visste ni om det här eller!?

Haha, där kom resten utav gänget som kom för att hälsa henne välkommen hem. Lyckostund igen! 
Sedan åkte vi ner till Grebbestad för räkfrossa, Mange & Langos.
 
Jossan är hemma igen, sommaren är inledd :)!
 

Lurigt :)

Det har virit en sån där Lur-dag igen. Stallet, mammas mat, kaffe & fika, somna i solen på altanen. Ungefä'r så brukar ju chemat se ut när jag kommer hem, grymt härligt!
Gick upp i skogen och märkte att de första blåbären & smultronen har kommit. Mmmm, mums vad gott. Åt till jag var helt blå om läpparna, haha.
 

Brännbollsturnering!

Det gick väl sådär för vårt Dreamteam lag.. Men dommaren räknade faktisk fel också, och inte bara för oss.
 
Hovsäters Dreamteam!
 
 
 
27-74. Lite utklassade?

Slut på äventyret i Borlänge.. För i år ;)

Bilden jag har i mitt huvud utav de resterande dagarna flyter liksom samman till en ända stor megadag. Haha, men det måste ju betyda att jag haft roligt i alla fall. Vi utnyttjade då tiden må jag säga, minimalt med sömn. 
Torsdag, vad gjorde vi då..? Jo, just det, regnet kom. Regnet och latheten gjorde att vi inte gick iväg för att se The Subways (vilket jag ångrar en del). Vi gick istället iväg på eftermiddagen för att se Den Svenska Björnstammen (vilket jag också ångrar en del). Helt jävla totalt värdelösa! Tycker inte alls om deras låtar utan följde med för att alla andra ville se dem. Men nej, nu tycker jag ännu sämre om dem. Hörde två låtar, sedan gick vi.. Hörde en bit utav Laleh, men nja. Visst, jag tycker hon är grym som fan som gör sin egen grej och gör det bra, men det är bara inte alls min musiksmak. Mitt i natten gick vi ner till festivalområdet igen. Vi skulle inte se några band, så vad vi egentligen gjorde där, det minns jag inte riktigt, haha. Men Veronica Maggio slutade att spela klockan två, så vi stannade till för att höra "Jag Kommer". Usch, jag tål inte riktigt hennes musik, men tänkte att den låten nog kunde bli häftig att höra live med tanke på alla människor runt om kring som nog skulle skrika sig hesa. Åh jodå, det var faktiskt rätt så fräckt.
 
 
Fredag. Velade runt lite vid tälten så som de andra dagarna. Hällde i oss dricka och begav oss ner till festivalområdet på kvällen. Som utav en slump kom vi precis när Bloc Party körde sin mega hit "Banguet". Fan vad glad jag blev, det var ju den jag ville höra!
När den tog slut gick vi bort och kikade på Melissa Horn. Vi fastnade faktiskt där ända till hon slutade. Shit, den där tjejen kan spela och sjunga. Har inte lagt märke till henne särskilt mycket innan, bara tyckt att hon var rätt bra liksom. Men hon gjorde verkligen intryck, tack för en fin spelning Melissa!
 
 
Sedan var det dags för Kent. Alltså jag kan verkligen inte bestämma mig för om jag hatar eller älskar dem. Det är en så hårfin gräns när det gäller det bandet. När jag var liten fick jag en skiva med Kent, och den snurrade ganska bra. Så de låtarna som finns med där måste jag säga att de sitter kvar ganska djupt. Vare sig jag vill eller inte. De flesta andra låtarna däremot har jag ibland lust att spy på. Så med denna tveksamma inställning ställde jag mig i publiken och tänkte "prove yourself, try to entertain me!". Och jävlar, vilket liveband. Jag och Theo knödde oss fram till ett par grymma platser och allt blev bara så där fantastiskt bra. Trots ösregnet så stod där ca 30 000 människor och bara andades musik. Kent är ju speciella, men det är nog precis så där man ska lyssna på deras mörka men ändå mäktiga musik.
Live, svart natt, grymt ljud och mycket strålkastare, rök och en massa scenljus som lyser över en stor publik som sjunger i kör. Det där är ingredienserna ut för en bra livespelning!
 
 
 
 
Lördag. Hoffmaestro & Hardcore Superstar krockade. Fan. Rihanna började så fort Skrillex slutade. Fan. Bara att välja..
Valet var gaska enkelt ändå. Vi valde att köa på Skrillex för att komma längst fram. Wow, vilken jävla grej! Att stå längst fram på världens-galnaste-utgångs-festlåtar-band just nu ( det är min beskrivning utav Skrillex det, haha). Samtidigt som man är medveten om att 45 000 galna människor trycker på bakom en. Sååå häftigt var det! Rätt grymt att vända sig om och se 90 000 armar som viftar i luften. Vilken grej!!
 
 
Sist men inte minst var det dags för Rihanna. Skulle hon komma eller ställa in??
Hon kom. Fast 45 minuter för sent. Jaja, häftigt att få se henne i alla fall. Alla har trackat ner på hennes framträdande, men jag tycker att det var bra. Det var en häftig show med hennes bästa låtar. Grät till och med när "I Love The Way You Lie" ekade över 45 000 pers som stod samlade för att få en glimt utav henne. Och jag fick en rejäl glimt! När hon körde den sista låten "We Found Love" så sprang hon ut i publiken, mitt framför mig!! Är inget riktigt Rihanna-fan, men wow, det där var ganska grymt. Rihanna, 20 cm ifrån mig, det kan jag nog leva länge på ändå..
 
 
 
 
Ja, det var den veckan det. Fan att allt som är så bra måste ta slut. Nu ska man behöva vänta ett helt år tills nästa gång. Men det känns gött att veta att det i alla fall blir en nästa gång :D!
Avslutar förståss med en film ifrån den där veckan!
 

Lag Rör!

Var på Sunshult igår och tog ett kvällsdopp med Frida. Kallt!! Men vi är ju inga badkrukor, det har blivit bevisat förr, trots regnet och kylan.
 
Nu ska jag snart iväg på brännbollsturnering. Kravet för att vara med är att man måste vara bosatt i Bullaren. Så vilket område man bor på i Bullaren har betydelse för vilket lag man tillhör. Lag Backa, lag sunshult, lag remne osv. Det är 20 lag och över 300 personer som ska vara med. Haha, shit, jag visste inte ens att det bodde så många här..
Men en sak som är säkert. Lag Rör/Hovsäter kommer att spöa skiten ur de andra :D!
 

P&L, Live-onsdag.

Onsdag.

Att vakna upp i ett tält och knäppa upp en burk cider innan man ens hittat ut ur sovsäcken, det hade jag längtat efter (hur konstigt det än låter). Vi började dagen med att sitta i stolarna kring granntälten och dricka och skratta åt flummande och lite för fulla festivalare som gick omkring. Men onsdagen blev en ganska häktiskt dag ändå, fast på ett bra sätt förståss. Tre band hade vi tänkt att hinna med. Dropkick Murphys, Rise Against & Simple Plan. Åh jodå, vi hann med allihop. Wow, wow, wow. Rise Against! Simple Plan! Vi stod längst fram på Rise Against och nästan ända fram på Simple Plan. Haha, det var Jag, Kicki och alla fjortis-tjejer som stod där framme och skrek ut lyckan så fort sångaren Pierre rörde sig emot oss. ..Grymt!

Kvällen avslutades med mer dricka och en helium-sup. Hahah, jävlar vad roligt det var! Vi köpte en heliumballong med Barbapappan som vi delade på. Efter ett antal skrattanfall hittade vi tillbaks till tälten och dygnade med våra Dalmasgrannar.. En lyckad onsdag!


Torsdagsnöjet :)

Har varit och spelat minigolf i Grebbestad med Anna, Kicki, Sofia & Frida. Nej, jag vann inte..
Men efteråt blev det räkfrossa på macri. Tänkte för en gång skull lyckas med att äta för pengarna. Tror inte att jag tjänade särskilt mycket på det, men nu är jag då i alla fall så mätt att jag knappt kan andas. Puuh, skönt att gå och lägga sig på det!
 
 
 
 
Haha, vet inte hur många gånger hon fick hämta bollen utanför banan xD
För att citera: "Mäh, jag vann ju, ah fast tvärt om!". - Sofia Helgen. Du har så rätt :)
 
 

Zzzz..! Zombie.

Här kommer ett inlägg om varför jag egentligen skiter i inlägget för idag.
Tänkte ju skriva om fortsättningen på äventyret i Borlänge, men nja, det får bara vänta. Kom ju som sagt hem i söndags och började jobba direkt på måndagen. Efter att ha sovit i snitt 2 timmar per natt ska man helt plötsligt upp och jobba klockan fem. Tänkte att det nog inte skulle gå alls, men det gick faktiskt förvånandsvärt bra. Jag verkar inte behöva någon sömn alls, gött.. Tills idag. Idag kom smällen. Jag tror aldrig att jag varit med om att jag känt mig så här trött. Känner mig som en Zombie!
Var nära på att somna i caddyn i morse när Whide körde oss till bygget. Mitt på dagen under rasten så lyckades jag somna tre gånger på en halvtimme. Haha, det såg nog inte så bra ut med en däckad målare som låg på gräsmattan i solen med en Captain Morgan i handen (Har ju den som vattenflaska eftersom den är så lagom stor). På väg hem efter jobbet höll jag på att somna i bilen också, ögonen bara åkte i kors. Så när jag var hemma slängde jag i mig lite mat, somnade och har sovit sedan dess.
Så därför får P&L inlägget vänta lite, jag går och lägger mig. God Natt!

Peace'n Love, tisdag.

Kicki kom hit vid två tiden på tisdagen. Med bilen fullastad utav packning och nybrända festivalskivor som dunkade i högtalarna rullade vi glada iväg med GPS:en inställd emot Borlänge. Ganska snart började det regna. Ösregna! Efter en stund fick vi också en rapport hemifrån om att blixten hade slagit ner på festivalen och att 17 drabbade fick föras till sjukhus. Okeeej, känns bra..
Men när vi väl kom fram verkade vi ha tagit solskenet med oss, för vädret var helt okej under kvällen.
Ursch för att bära runt packningen genom hela campingen. Gaah, höll på att bli tokig där ett tag. Men Kicki hade kommit på den smarta idén att lägga alla grejer i en resväska, så att man kunde dra den. Visst, det underlättade faktiskt en del.. Tills hennes resväska gick sönder. Den tappade hjulen och förvandlades till ett mordvapen som man rev sig på hela tiden. Lyckades dessutom förstöra matpåsen med de vassa piggarna på väskan, så att det blev ett stort hål och all mat började att ramla ut efter vägen där vi gick.. Pust. Vi var väl framme vid åtta någonting och det hade redan börjat skymma när vi satte upp tälet. Så fort vi var var färdiga och hade slängt in packningen hörde vi några grabbar utanför.
- Är ni här själva eller? Ta en stol och kom och sätt er!
 
Det var våra grannar som vi skulle komma att hänga med under hela veckan. Superskönt gäng ifrån Dalarna. Haha, vilken dialekt de hade. Så pass att Kicki tillslut började prata likadant (vilket var sjukt jävla störande, haha). Kicki Dalmas!
 
 
Orkade inte bära längre, så vi köpte en kundvagn för sextio spänn utav ett par ungar.
Haha, smart där Julia att tejpa fast sig med silvertejp. Jobbigt att bli kissenödig bara..
 
 
 
 
Kenny och maskotten Hälge. Haha, han tog verkligen hand om lille Hälge på största allvar. Matade honom, tvättade honom, klappade honom när han behövde spy, bäddade ner hon när han var trött, torkade honom när han spillde öl, lindade in honom i toapappaer när han frös.. Behöver jag fortsätta?
 
Ja, det var väl ungefär det vi hann med under första kvällen. Nästa uppdatering kommer imorgon :)
 
 
 
 
 

Home sweet home.. Eller nja??

Åh herregud, nu väntar vardagen igen. Att komma hem ifrån en awesome festival på en söndag kväll och sedan jobba måndagen.. Det känns tungt.
Men fan vad roligt det har varit, veckan i Borlänge. Vi såg en massa grymma band, träffade superhärliga människor och festade tills solen gick upp. Wow, det där hade jag längtat efter. Kommer att leva länge på alla nya Peace & Love minnen jag samlat på mig.
Ska så klart berätta mer om allt skoj ifrån Borlänge, men känner att det får skjutas upp tills imorgon. Efter en extrem lång dursch och tandborstning tänkte jag krypa ner i sängen!
 
Nog för att jag för allt i världen hade velat stanna en vecka till i tältet, men det känns rätt gött att få slänga sig i en ren och mjuk säng istället för ett nedspillt liggunderlag.
 
 
 
Men är ändå villig att byta sängen emot detta. Det måste väl betyda att veckan varit grymt lyckad!

RSS 2.0