Borlänge, here we come :D!

Väskan är packad, bilen är tankad, tältet och drickat är med, festivalskorna är på. Nu drar vi till Peace & Love!!
 
 

Festivalfix :D

Har varit på Nordby med Kicki idag och fixat de sista grejerna inför imorgon.
Wow, det känns sjukt att tänka att "hey, vi åker till Peace & Love imorgon". Känns grymt gött i alla fall!
 
Fick äntligen köpt en ny bilstereo (vägrar att spela radio i 6 timmar upp till Dalarna). Haha, dagen innan, tänk att jag alltid ska göra allt i sista sekunden. Hela kvällen har jag suittit och bränt skivor med de artisterna som ska ses. Tvättat och försökt packa. Hatar att packa..
Nepp, skjuter upp packningen lilte till för att försöka få lite skönhetssömn istället :)
 
.. Förresten. Kunde inte låta bli att skratta åt detta när vi åkte förbi Sportshopen med Tuffe Viktor i helgen. Varför skriver de inte bara "öppet alla dagar 10 - 20"?? Ibland så undrar jag..
 

"Ja det var en kväll i juni, då när sommar'n e som bäst.."

Midsommar 2012. Tja, vad ska jag säga. Grymt bra!
Det började med förfest hos Kicki. Tänk att bara fyra glada midsommarfirare kan ha så roligt på en förfest. Kul som fan! När vi kom ner till Grebbestad stötte vi på en partybuss, den var inredd precis som värsta nattklubben. Haha, vet inte riktigt hur det gick till, men vi hamnade där i alla fall och åkte med dem runt i Grebbestad ett tag.
De kom ifrån Åmål och  var påväg till Campingen bakom kyrkan, men hade ingen aning om var den låg. Bra där.
När vi hoppade av bussen sprang vi in till Konserven, den riktiga festen. Sun Tour Summerparty var där. Det finns inga ord för hur grymt roligt det var, galet med sommarfeeling. Carnevalhalsband, visselpipor, ölburk-marackas och ett överflöd utav glada sommarhits. Där inne kändes regnet ganska långt borta!
När klockan var runt halv fyra och vi skulle åka hem såg vi den där partybussen som fotfarande virrade omkring och letade efter kyrkan. Så jävla kul!
 
Vaknade på lördagen, fortfarande full och tänkte: Jaha, om två timmar är det förfest igen, upp och iväg. Förfest hos Kicki, iväg till After Beachen, sedan till Macri.. Denna midsommardag avslutades på Konserven med summerparty igen. Sedan en langos på det förståss!
Lyckad helg :D!
 
 

Glad Midsommar :D!

Midsommarafton :)!
Har varit hemma på Tågeröd idag. Jag och Mamma plockade blommor för att göra en krans, sedan blev det en kort barbackatur med Trolla. Mysyg start på midsommar! Mmm, varm och soligt var det när vi sprang omkring på gärdet där det osade utav blomdofterna. Gött!
Under dagen kom Mormor hem på grillmiddag. Avslutade med en riktig midsommar-efterrätt. Nubbe och egna jordgubbar.









Nu drar jag till Kicki, sedan blir det Grebbesta'. Ha're gött a!

:D

Jaaa! Äntligen har det blivit torsdag, då min ledighet börjar. Goa grejer att se fram emot:
Imorgon - Midsommarafton
Lördag - Sesongspremiär för After Beachen (Haaks spelar), efter detta går vi till nästa sesongspremiär som är.. Älskade Macri, och självklart är det Mange som spelar.
Tisdag - Peace & Love!

Nepp. Nu ska jag sova, ladda inför morgondagen :)

Lycka :)

Yes! Nu har jag äntligen investerat första och andra säsongen utav The Vampire Diaries. Tänkte kolla ifrån början igen medans jag väntar på att den tredje ska komma ut! Nöjet är nu fixat inför de kommande regniga kvällarna :D




Stackars volvon :(

Åkte hem till Lur för att byta bil med Mamma igen och för att få de nya nycklarna. Man kan väl säga att jag kom hem till en överraskning..

Mamma:
- Jo, det är så att.. Jag körde på ett rådjur igår. Eh, ja, med din bil..

Jag tänker inte ens skriva ner min första kommentar till detta, den får ni visualisera fritt själva!


Mamma igen:
- Men asså, det är inte så farligt ändå. Bara en trasig dimljuslampa, reva i spolern och en liten buckla.. Ja, fast på huven.

Jag:
- LITEN BUCKA!? Jo tjena! Den sitter ju för fan i mitten. På huven! Och spoilern har ingen reva, den är ju lös! Trasig!

Fan.

Jaja, men Mamma fick varken någon reva eller buckla. Det är väl i alla fall huvudsaken. Fast synd bara om det stackars rådjuret som fick sätta livet till :(
Men så går det när man lånar ut bilen. Suck.

Slumpens mysterium.

Under den sista halvimmen som återstod utav jobbadagen kände jag hur migränen började komma. Fan, tänkte jag. Fort hem, ta en tablett, dra täcket över huvudet och hoppas på att jag hinner somna innen den bryter ut helt.. Suck.

Men så var jag tvungen att åka till Mormor för att hämta Mammas bilnycklar, och sedan lämna mina där. Vi måste byta bil, eftersom hon ska köra min till Strömstad så att jag kan få mina nybeställda bilnycklar, som ska kodas till låset.. Ja, i alla fall. När jag var på väg ut ifrån Mormor igen så mötte jag en liten tant som satt i rullstol. Hon frågade försiktigt om jag kunde hjälpa henne att hålla upp dörren. Jag tittade på de lilla tanten i rullstol som hade amputerat båda benen. Som om det inte vore nog, så började det ösregna också. Självklart! Sa jag och började rulla stolen emot dörren.
När hon tackade för hjälpen och jag var på väg att gå, såg jag att hon verkade ha problem med tröskeln. Så jag satte igång att putta igen. Men shit, fick stå där ett bra tag och försöka lirka in de små hjulen som ständigt satte sig på tvären. När vi tillslut kom igenom dörren verkade hon helt plötsligt väldigt förvirrad och visste inte riktigt om hon kommit rätt. Det visade sig att hon skulle hälsa på en annan tant, men hon kunde inte ens plinga på ringklockan med de darriga små händerna. Så jag fick hjälpa henne med det också.
Wow, har nog aldrig sett två så glada tanter förut, när dörren väl öppnades. Så tacksamma! Den lilla tanten i rullstol var nära på gråt. Och jag med faktiskt. De såg verkligen överlyckliga ut, som om jag hade räddat livet på dem eller nåt. Fina tanter det där!

Puuh, det var ju en ren slump att jag skulle gå där precis då. Vad hade hänt om jag gått förbi 5 minuter tidigare. Hade den lilla tanten fått sitta där ute i ösregnet och försökt ta sig in genom porten? Jag menar, det var ju knappt så att jag klarade att få in rullstolen där.. Jösses, hoppas nu hon tog sig hem välbehållen i alla fall.

Men grejen är att när jag satte mig i bilen så var migränen borta. Puts väck! Satte belåtet på stereon och möttes utav Gerard Ways sköna röst. Jaaa! Stereon i min bil är ju paj, så de senaste månaderna har jag tvingats lyssna på radiomusik. Svensk reggie, på skånska! Är så jävla trött på det nu att jag snart slänger ut hela stereon genom rutan! Så jag vet inte när jag körde bil och lyssnade på min musik senast.. Faktiskt lite stolt över att Mamma lyssnar på mina skivor.

Haha, de där två händelserna gjorde i alla fall min dag :D!

Sommarlov, för vissa ;)

Jaha, då har det varit bal igen. Niornas avslutningsbal.
Satt och kollade efter om jag hade några kort ifrån vår bal när vi gick ur nian, 2008 (Shit, nu känner jag mig lite gammal). Haha, åhjodå, det fanns en del bilder. Lite läskigt vad små alla såg ut!



Jag för tusen år sedan..
.. Lillebrors tur!


Lurigt :)

Fredagsmorgonen började perfekt. Först med en smoothie fulld med rödsgubben jordgubbar, det smakade verkligen sommar! Efter frukosten åkte jag hem till Lur för en morgontur med hästarna. Jag, Mamma & Anncha. Haha, såg Prinsen göra ett coolt jämnfotahopp, bland det roligaste jag sett i hästväg. Fattar inte hur Anncha kunde sitta kvar..

Gick in i växthuset och hittade en massa mums. Mmm, sommarsmak igen. Fast ännu bättre den här gången, Mammas jordgubbar.

På eftermiddagen tog vi fram tränsen igen, fast lämnade kvar sadeln. Har aldrig ridit Trolla barbacka, så jag tyckde det var dags.. Men just det ja, ingen islandshäst den här gången. Blev till slut tvungen att dra fram en trädgårdsstol för att komma upp på det nordsvenska Trollet (Haha, Mamma dokumenterade detta på film, vilket ser ganska kul ut  xD). Men väl uppe så gick det bra. Värt att nämna att den där hästen har världens underbaraste galopp, även barbacka.





Nej, nu ska jag gå och se efter hur många mål Beckham har gjort på Sverige. Sedan ska jag försöka hålla mig vaken, tills det är dags för nattskype. Haha, varför kan inte alla bara gå efter samma klocka..?

Har du Mamma hemma?

Var på sjukt dåligt humör innan. Bästa botemedlem emot detta är att förs skrika till grymt bra musik på högsta volym. Sedan söker man på youtube efter något som man vet får en att skratta gött.
Haha, vet inte hur många gånger jag sett på det här, men jag skrattar lika härligt varje gång!
Tack du, lille Robin. Nu ler jag igen :D


Fint första live-minne :)

Fyy, är så där sjukt trött idag igen. Inte mycket finns det att skriva om heller. Jobbat, jobbat. Efter jobbet kikade jag in hos Carl-Johan, för att se på en plågad Emelie som låg på tatueringsbordet. Snyggt blir det i alla fall!

Nej, nu fuskar jag igen. Kopierar inlägget ifrån den andra bloggen jag skriver på. Glöm inte att kolla in där också, det finns mycket musikgott att läsa igenom ifrån mig, Jossan & Alex!

Här, här, här! http://musicccc.blogg.se/

Idag är det 33 år sedan Robin Miriam Carlsson föddes, ett utav Sveriges stora musikansikten utåt. En tuff tjej som verkligen har gått sin egen väg och som jobbat hårt för att ta sig upp till toppen. Och hon har gjort det bra!

Mitt Robyn-minne.

När jag var sju år tog Mamma med mig på min första konsert. Det var Robyn som spelade.
Jag hade fått hennes skiva i julklapp, och både jag och Mamma fastnade direkt för hennes låtar. Vår favorit hette electric. Wow, jag hade aldrig hört något liknande. Var det verkligen möjligt att en liten blyg tjej ifrån Sverige kunde ha hittat på allt det där helt själv och göra det så kaxigt..?
Haha, jag glömmer aldrig den spelningen. Vi hittade en jättesten som jag kunde stå på, för att se över alla lite för långa människor som hoppade och skrek framför oss. Shit, vad glad jag var. Men minns också att jag  stod där och var extremt kissenödig. Men vägrade förståss kliva ner från stenen och gå iväg, "men Mamma, tänk om jag missar det bästa!?" Tillslut gick det inte längre, vi fick bara springa bort till toaletten.
.. Självklart hördes det där sköna knastrande introt till Electric så fort vi kom dit. Det var bara att stå och sjunga med i kissekön istället!

O2 ;)

Japp, bion var bra.
Var på Nautic med Kicki, Oscar, Whide & Joakim. Satt i resturangen innan bion och åt en grymt god schnitzel. Mmm, älskar schnitzel.
Efter bion blev det prat på om vi kanske hade gått ut för tidigt. Tänk om vi missade något kul klipp efter eftertexterna..? Tur då att det var Theo som jobbade, så att han kunde spola tillbaks filmen åt oss. Lyxigt att vara på bio och kunna be om att få spola tillbaka en bit.. Haha, men nej då, vi hade inte missat något.

Toppen bioväder.
Men jag måste ju säga att sommarregn som bara öser ner är så jävla härligt. Allt ser mycket grönare ut, och träden bara exploderar ut syre i luften! Gött :)


Bio på gång :)

Var på gymmet i morse med Whide & Jon. De dårarna cyklade en mil. Jag? Åhnej, hade roligt med vikterna istället. Mycket bättre, haha.
Men när jag svängde ut ifrån Tedactive träffade jag på Pappa som skulle in och träna. Så.. Ja, det blev ett dubbelpass för min del, med personlig tränare. Pappa gav mig ett rejält träningschema med grymma övningar som passade mig bra. Shit, känns som att jag dragit på mig sjuk träningsvärk nu..

Imorgon ska jag äntligen få se den där efterlängtade filmen som jag tänkt på så länge. "Snow White and the Huntsman" med underbara Kristen Stewart som självaste Snövit.
Har alltid velat att någon skulle göra en riktig spelfilm utav Disneyklassikern. En mörkare, mystisk version. Och nu är den här, med fantastiska skådespelare. Yay!

Snow White and the Huntsman




Wohoo!

Studenterna 2012 var då lika galna och glada som oss studenter 2011. Fan vad nostalgisk jag blev. Var full i tårar när vi såg Sofia & Charlotte springa ut, så underbart glada!
Haha, vi åkte cabbe in. På hemvägen hade vi med oss galna skrikande studenter, shit..
Men efter att ha sprungit runt på alla skolor, hängt blommor på alla fina vänner och kollat på flaken så åkte vi hem till Bullar'n igen. Där väntade släkt och vänner på kalaset hemma hos Emil. Wow, Emil bjöd då på en riktig show. Så jävla kul!














Oskar :D

Grattis på 16-års dagen älskade Bror <3
(Ta't nu lugnt med Mammas bil, den har redan varit med om 2 nybörjare innan dig)


Grillat är gott :)!

Jag och Whide har länge pratat på att vi ska grilla någon dag på jobbet. Nu blev det äntligen av. Igår var vi och köpte engångsgrill och lite gottigt att lägga på och.. Ja, grillning blev det!
Efter jobbet åkte jag raka vägen hem till Lur för att fira Broshan. Han fyller ju egentligen år imorgon, men det passade bättre idag så det fick bli på självaste nationaldagen istället. Jobbigt att flagga två gånger liksom. Haha, där hemma satt alla samlade runt grillen när jag kom, så det blev grillning dubbelt upp. Gissa om jag luktar rök eller?





Utslagen målare ;)

God natt :)!

Är så där gött trött och orkar egentligen inte med något större blogginlägg just nu.. Ville bara säga att jag är grym på spaghetti & köttfärssås ;)!


Bästa, bästa Josefin :)

När klockan var ungefär 16:10 började det bli svårare och svårare att koncentrera sig på jobbet. 20 min kvar, 20 min kvar Kickan, snart finns det ingen återvändo. Jag och Kicki hade nämligen bokat tid för piercing. Haha, stressade förståss upp mig som fan, så som jag alltid gör när jag ska göra nåt som känns det minsta nervöst. Men tre hål och tre grimaser senare spred sig ett brett leende kan jag säga. Precis som med tatueringarna gick jag in med antagandet om att jag skulle gå under, eller i värsta fall dö. Men jag tror på den taktiken stenhårt. För naturligtvis dog jag inte, och det gjorde inte alls så ont som jag trodde!

.. Som om inte detta lyckoruset vore nog, så kom jag hem till en fin överraskning. Det hängde en påse på dörren med ett paket. Ja, och det stod liksom Kickan på det. Vad nu? Till mig?
Öppnade ivrigt, och i låg ett par assnygga converse! I låg också världens finaste brev, från Jossan. Du är så fantastiskt bra på att säga så mycket fina saker. Läste det med tårar i ögonen, wow! Och du Jossan, färgen är skitsnygg (du tänkte helt rätt där ;)) & storleken är pööörfect ;D
Tack underbara du <3!



Haha, öronen är gött röda xD






Impulsryck = Bästa förutsättningen till en bra kväll :)

Planering, vad är det??
Jo, igår var det ju 20-års kalas för Ernst. Det började med förfest hos mig, sedan gick vi upp till Roger & Noomi för nästa förfest innan vi kom iväg till Ernst. Äntligen tänke jag, fan vad skönt det ska bli att kunna hem, att slippa problem med skjutts och att åka och hämta bilen och sån där skit dagen efter.. Haha, jojo. Hamnade jag hemma? Så klart inte. Jag och Kicki fick för oss att åka till Grebbestad för att dansa loss på terassen och äta langos. Gå hem, jo tjena!
Haha, men kul var det i alla fall och nu är jag hemma igen. Ska vila upp mig framför teven innan jag botar baksmällan i stallet. Att byta öl & cider lukten emot hästdoft, gött.

Grattis Ernsten! Tack för ett fint kalas :)!



Jä, jä.

Fredag, fredag. Äntligen fredag..
Inledde helgen som vanligt, åkte till Lur för en kvällstur på hästryggen. Efteråt blev det tacos med Mamma, Pappa & Oskar (och Päsarn förståss), framför Let's Dance finalen. Grattis till Anton Hysén! Nu vet vi att du inte bara kan kicka boll, du är kung på dansgolvet också.

När jag åkte hem stannade jag för att titta på en älg som såg ut att leka med ett rådjur. Haha, det såg skitkul ut, de sprang fram och tillbaks över gärdet. Inte nog med det, en stund senare höll jag på att köra in i en fladdermus. Ett riktigt safari emellan Lur och Bullar'n!



Päsarn, du är den coolaste katten jag känner ;) <3

RSS 2.0