Press the record button..

Jag fick ett studiopaket i juklapp, som jag alltid önskat mig. Helt grymt att ha en egen liten studio hemma och kunna spela in låtar för sig själv tänkte jag. Jo, jo, men det var ju inte så lätt. Ända sedan i julas har jag suttit med den här skiten som inte vill funka. Jag har försökt med allt, men det finns inga bra instruktioner varken på youtube eller hemsidan den är köpt ifrån. Själva micken, högtalarna och mixerborden fungerarade utmärkt, men inspelningsprogrammet förstår jag mig inte alls på. Det är verkligen hur krångligt som helst, och jag fattade inte ett skit.. Tills idag, yay! Det var en ren slump, men på något vänster fick jag kopplat in och installerat allt rätt. Tre månader senare, haha, vad säger det om mina tekniska egenskaper? Men nu funkar det i alla fall, så jag är dunderlycklig. Timmarna har verkligen flugit!

Så här har min utsikt sett ut under dagen :D


Superfredag

Det har varit en flitig fredag, lite för flitig för att vara jag kanske.

Började morgonen med ett gympass med Whide. Det kändes att jag inte varit där på ett tag (gnyr redan över träningsvärken som börjat knaka i magen).
Sedan var det dags för westenritt med Anncha, på Pocka & Prinsen. Helt underbar tur! Haha, så har vi träffat på spöken idag också. Helt plötsligt så tvärstannade bägge hästarna och stod på helspänn med blicken fast vid något som verkade oroa dem. Har aldrig varit med om något liknande. Vi kunde känna hur hela sadeln rörde på sig, hjärtat bankade som tusan! Konstigt, eftersom det bara fanns ett öppet gärde framför oss. Men trots att vi verkligen ansträngde oss för att hitta något, så kunde vi varken se eller höra något alls. Märkligt som fan, för man såg verkligen hur de fixerade blicken vid något nära, samtidigt som hjärtat dunkade så att sadeln rörde sig fram och tillbaka. Hmm, det spökar väl..
Efter en helt underbar ridtur med fint väder och alldeles perfekt pigga hästar kände jag att det var dags att varva ner lite. Ha, trodde jag. Theo var hemma, och han och Mamma tänkte cykla hem till Rämne, så jag hängde på. Men fy vad jobbigt! Vägen var nyskrapad. Underbart att cykla på nyskrapad grusväg (not). Kändes som att man fick ta tre cykeltag istället för ett, för att ens komma framåt.
Stackars mina lår, vad har jag utsatt dem för idag egentligen? Först gymmet en och en halv timme. Sedan en pigg uteritt mellan 3 och 5. Sedan sjuk cykling i lösgrus. Gissa om jag kommer ha svårt att gå imorgon eller!?
Tyckte jag var värd detta efter allt slit idag. Pizza, Chips, Let's Dance & Skavlan med Mamma :)!


Grattis Pappa!

Jag får väl börja med en ursäkt för dåligt uppdaterande, jag vet, förlåt. Men har legat i migrän. Eller koma rättare sagt, helt avskärmad från omvärlden. Men nu är jag med igen, pigg och vaken mitt i natten, härligt.
Klockan har passerat midnatt, vilket betyder att det är den 30 Mars nu. Grattis på födelsedagen Pappa!

Vi firade födelsedagen i onsdags istället, eftersom killarna skulle till Oslo på fredagen.
Jag tyckte att jag hade tänkt ut en lyckad present. En sådan där film som jag vet att han skulle älska. Jodå, visst hade jag rätt. Han hade precis lånat den ifrån Paul, haha. Jaja, nu har han i alla fall en egen som han kan se när han vill..

Mmm, Mammas mumsiga gräddtårta. Med hallon på :D

Nej, nu får jag nog försöka somna ifall jag ska orka komma upp imorgon. För hör och häpnad, jag ska faktiskt gymma. Nu tar jag helg, God Natt!

Längtar!

JAAAAA! Vet inte riktigt hur jag ska beskriva min glädje just nu, gråter nästan. Jag hoppade upp ifrån stolen och slog huvudet i taket när jag gick in på Peace & Loves hemsida för att kolla om det kommit upp nya artister.. Och det hade det! Två band som jag älskar, som jag bestämt för att jag bara måste se någon gång. Simple Plan och Rise Against. Just nu har jag lyckorus, kommer få problem att somna känner jag, haha. Billy Idol har de bokat nu också, ganska grymt.

Rise Against - Satellite
<3Simple Plan - Shut Up <3


Musikgenier

Jag har alltid sagt att Eminem är ett musikgeni. Men jag måste säga att de som klippt ihop detta är inte långt ifrån. Haha, så jävla bra. Alla som hört Eminems låt "The Real Slim Shady" måste bara se detta! Enjoy..

"The Real Mitt Romney"
Haha, försök lyssna på texten, den är underbar. "My dog is on the roof, my dog is on the roof"

Watchlist

Jag är så filmsugen! Det är så typiskt, att de fimlerna man bara dölängtar efter att få se, dom har inte kommit ut än. Det kommer en hel radda med bra filmer nu snart framöver.
"Snow White and the Huntsam"(Snövit), med Kristen Stewart.
"Ice Age 4"
"Thanks For Sharing", med ingen mindre än P!nk som en utav huvudrollerna!
Andra delen utav "The Twilight Saga: Breaking Dawn"
"Hobbit: En Oväntad Resa" (Handlar om Bilbo Baggins, innan själva "sagan om ringen")
Och den kanske mest efterlängtade just nu.. "The Host". Den är efter en bok jag har läst som var sjukt bra, "Genom Dina Ögon" utav Stephenie Meyer. Fast den kommer inte förrän 2013, det blir till att vänta länge.

Men den här har premiär 11 Maj i Sverige, den ska ses! En fantasy/Thriller/Komedi med Johnny Depp, gillar't. (Utav Tim Burton så klart)

Dark Shadows


Saknar världens bästa filmpolare bara.. Andreas :)!

Det går bra nu.

Det är konstigt. När jag bodde i Lur, då spederades hela helgerna i Bullarn. Men nu, när jag bor i Bullarn, då spenderas hela helgerna i Lur. Är det kanske så att jag gillar att köra bil över fjället..? (nej)
Hade roligaste ridturen på länge, fy fan vad vi skrattade. Det hände liksom grej, på grej, haha. Trolla är speciell alltså, hon måste vara extremt musikalisk utav sig. Alltid när vi är ute och rider så guppar hon med sin underläpp precis i takt med stegen hon tar. Haha, och nu har hon börjat att sjunga också. Emellan guppandet gör hon små grymtljud, som låter precis som en melodi. Det är som att hon sjunger och kompar sig själv med underläppen.. I takt med hovklampandet dessutom, haha, älskart!
Sedan på hemvägen blev hon på djävulshumör, så jag hoppade av en bit för att jävlas tillbaks. Men när jag skulle hoppa upp igen kunde hon inte stå still, och ställer sig tvärs över ett dike fullt med vatten. Aah! Haha, Anna vek sig utav skratt, det måste sett helt sjukt roligt ut. Där hängde jag med ena benet i stigbygeln, och hoppade för att inte bli blöt. Sedan traskade hon ut på gärdet och sedan ner i diket med vatten igen. Hur lätt är det liksom att försöka ta sig upp på en stor Nordsvensk som står uppe på gärdet när man själv står nere i ett jävla vattenfullt dike. Och med ena skon fast i stigbygeln. Haha, stod med benet rätt upp i luften. Shit.

När jag kom hem till Tågeröd hade jag fått brev ifrån skatteverket. Deklarationstider. Men gissa om jag blev glad eller, jag hade fått tillbaks lite på skatten.. 16 000! Yay!Trolla <3

Sommartidstrassel

Ghaaaaah, ibland blir jag galen på mig själv!
Jag och Anna hade bestämt att vi skulle ut och rida idag klockan elva. Så då tänkte jag: Ah, men då ställer jag klockan på nio. Jävlar ja, inatt ska man ju ändra om till sommartid, en timme framåt.. Hmm. Ah, men då ställer jag klockan på åtta istället, det blir bra. Fan vad smart jag är! Tänkte jag. Så i morse ringde väckarklockan 8:00. Och jag gick upp som vanligt, åt frukost och så där.. Tills för en stund sedan, när jag ser på datorn att klockan inte alls är halv 11, den är ju bara halv 10! Då hade mobiljäveln ställt om sig automatiskt inatt. Aaah, jag som störde mig på att förlora en timmes nattsömn. Nu har jag förlorat TVÅ istället.. Smart där Kickan..


Pictures of Memories

Yes, mitt projekt är klart.. Nästan.

I förra veckan drömde jag världens mardröm om att hårddisken på datorn krashade. Men det var inte bara "datorns minne" utav alla bilder, filmer, musik och låttexter som försvann. De raderades ifrån mitt huvud också! Låter helknäppt, jag vet. Men det var sjukt verkligt i alla fall. Jag har nämligen inte framkallat bilder sedan kanske 2 år tillbaks, så jag var livrädd den där morgonen för att allt skulle försvinna. Därför bestämde jag mig för att framkalla allt. Vill hellre kunna bläddra i ett album och minnas, än att ha det liggandes i datorn där jag riskerar att förlora allt på någon sekund.
Mitt helgprojekt är nu alltså att sätta in allt i ett album.. Lättare sagt än gjort. Man kan väl säga att jag fastnade. Precis som jag gör varje gång jag får för mig att städa ur gamla lådor, eller rensa bort gamla grejer. Allt det där har så mycket minnen med sig, och varenda kort jag höll i förde mig liksom tillbaka till när det togs. Haha, låg på golvet och skrattade och log för mig själv, "tack till den som uppfann kameran"!
Albumet är fullt, så nu återstår det bara att skriva brevid varje kort. Wow, det kommer att ta tid! Dessutom måste jag köpa ett till album, ett räckte visst inte..


Signs

Idag har jag:

- Sett en citronfjäril..
.. Spelat kubb..
.. Sett en humla..
..-Blivit halvt döv utan fågelkvitter (låter illa, men det är underbart)..
.. Fått fräknar..
.. Kört bil med rutan nere och armen utanför..
..Satt på sommardäcken..
..sett årets första sädesärla..


..7 HELT KLARA VÅRTECKEN!

Det finns två saker som alltid driver mig till vansinne. Sätta upp tält och byta däck. Det är nog ta mig fan det absolut tråkigaste och drygaste jag vet. Det finns inget som får mig så lättretad som när jag blir tvungen att sätta upp tält eller i detta fallet, byta däck.
Haha, man ser riktigt hur irriterad jag ser ut på bilden.. Och det var ändå bara första däcket.

Universums sötaste tvillingar, Ingrid & Inez <3

Måste bara få med detta också, att jag har världens bästa arbetskamrat.
På veckorna så brukar vi jobba in timmarna och stanna kvar till 6 istället för 4, så att vi får fredagen ledig. Men eftersom jag kom tillbaka nu i torsdags så hade jag ju inte jobbat in, jag fick så klart jobba denna fredagen. Till saken hör att Whide (världens bästa jobbarkompis) jobbar som tidningsbud varje morgon innan måleriet. Så varje morgon har han med sig tidningen som vi kan läsa på frukostrasten. Det är en tradition som inte får brytas! Men idag var jag ju utan mitt snälla tidningsbud eftersom han var ledig fredagen.. Men när jag kom till jobbet i morse hängde detta virat runt handtaget:"Till Kickans Frukost". Han hade alltså kört dit den inatt när han jobbade, Tack Whide! Haha, du gjorde min dag :D!

Back in Business.

Känns skönt att vara så där gött trött på kvällen igen, känna hur det värker i benen, som efter ett träningspass. Härligt, nu kommer jag somna gott!


Cykelrush

Goda nyheter. Jag ska jobba imorgon! Äntligen rullar det in fler målarjobb, nu så. Tänk, ända sedan den första februari har jag nog inte ställt klockan på tidigare än 9.. Nu står den på 05:00, hur ska det detta gå till?? Det ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka, måla panel och bli hög på oljefärg med Whide igen, härligt.

Det var egentligen meningen att jag skulle gymma idag, men nej, så blev det förståss inte. Men jag tycker ändå jag har tränat idag. Cyklade till stallet, red, cyklade hem igen. När jag kom fram till stallet såg gärdet med kullarna så inbjudande ut så jag svängde in på gärdet med cykeln. Men det skulle jag inte ha gjort, dog nästan när jag var framme, fy fan vad jobbigt! Haha, dessutom var det blött i backen, fick cykla som en idiot. (Gissar att någon här har träningsvärk i låren imorgon).Nej, det är inte ruttet hö. Det är bara Trolla som fäller.. Våren är här, nu ska vinterpälsen bort :D!

Övertrötta målare..

Har varit och ätit födelsedagsmiddag på Backa, mm, det var gott. Sedan blev vi övertrötta och fick för oss att måla påskteckningar på Erikas rum, haha. Vi är målare i grunden som nu har skolat om oss, numera har vi gett oss in i karriären "påskteckningsmålare" (ett mycket krävande yrke).

Orkar inte klippa filmen, så jag slänger upp hela.Som sagt, ett mycket krävande yrke.. Behövde en tupplur med Wilmsan, världen sötaste hund! (Efter Båtsman så klart).

Tradition

Idag är det ingen vanilg dag, för det är Emelies födelsedag!
Den firades enligt tradition med pickning på Långvall. Wilma var med så klart, men jag vet inte vad som tog åt henne. Hon var helt galen, välte ut saften, åt upp bullarna.. Hon åt upp i princip hela blomrabatten.

Det verkar inte bara vara vi som har som tradition att välkomna våren på Långvall den 20 Mars. Förra året såg vi en huggorm som låg och solade sig i vårsolen. Så för skoj skull tänkte vi se om den låg där i år också. Och det gjorde den faktiskt! Samma orm, samma plats, samma datum!Tänkte jag skulle jämföra lite bilder igen. Här är en bild tagen på Långvall den 20 Mars förra året, då var det snö och is på sjön.... Här kommer bilden ifrån idag, den 20 Mars, sol och plusgrader. Lite skillnad?


Traktorrally

Idag blev det en sådan där "Lurdag" igen. Det var meningen att jag skulle möta upp Mamma på Rämne vid halv 3, men jag hade överskottsenergi och åkte iväg tidigare.. Vilket resulterade i att jag städade stallet, 2 timmar tog det, duktigt tycker jag! Men när jag åkte hem till Tågeröd tog jag och Mamma oss en fika och lade oss på soffan en stund.. Smart där. Tja, man kan väl säga att den överskottsenergin försvann rejält, haha.
Fick en försenad present ifrån Oskar också. En kaffemugg med facebook gilla-knapen på, fast det står "coffee" istället.
.. Men iväg kom vi till slut i alla fall. Där möttes vi utan en glad Theo som också verkade ha drabbats av lite överskottsenergi. Här är en utav, ja, säkert 10 inspelade intervjuer där han kör traktorrally på gärdet. Haha, observera att han leker att grimskaftet är en vinch-vajer. Söta Theokusin <3100 års-kalas

Gårdagen kunde inte ha blivit bättre, allt var perfekt. Det var verkligen den mest lyckade festen på länge! Haha, jag skrattar bara jag tänker på det, allt roligt som hände. Bandet var grymt också, Andersson & Högdahl bjöd på det bästa ur musikens sommarminnen, en salig blandning låtar.. Jag är så tacksam över att det inte bara var dansband, haha.Älskar den leken! Tänk er att 120 personer ser ut så där när de försöker sjunga "Här kommer fula bettan" istället för Pippi Långstrump. Dessutom ska man man försöka hålla sig för skratt! Ganska svårt när man tittar på de mitt emot som ser ut så här, och veta att man ser lika galen ut själv, grym underhållning!Tack alla som gjorde kvällen perfekt, jag tror faktiskt ALLA tyckte att det var toppen :)!

20 x 5 = 100

Nu har vi varit och dukat upp i Bullargår'n, blåst upp ballonger och fixat lite. Fyra långbord blev det, alla i olika färger med matchande servetter. Röd, turkos, rosa och grön. Det hade varit lite kul om vi satte de rosa servetterna på det röda bordet, och tvärt om. Haha, fulla folk på det, det hade blivit förvirrande!
I söndags lovade jag mig själv att inte dricka på ca 700 år..men jag tror att jag är reda att bryta det löftet för detta kommer bli en grymm kväll, nu ska det taggas!


Hets.

Puh, idag har det varit stress hit, stress dit. Först var vi på systemet för att köpa dricka tills imorgon, första gången dessutom. Sedan handlade vi kalasfix på ica i Grebbestad, kalasfix på happy price, och sist men inte minst mat + kalasfix på Hedemyrs.
Efter detta bar det iväg hem till Lur för middag, mm, Mammas mat. Men jag kom på att, fan, vad ska jag ha på mig imorgon egentligen? Så efter en stunds fjäskande så fick jag med mig Oskar till Nordby, snäll bror jag har ändå. Efter Nordby hetsade vi hem till Lur igen för att hinna med en ridtur med Mamma innan det blev mörkt. Det skulle bli så skönt att slappna av och lugna ner sig lite i stallet, men nej, det kunde jag glömma. I hagen möttes jag utav en grå häst, inte svart. Smaragd hade roat sig i leran och verkade ha skaffat dreds i manen. Det såg verkligen ut som att han hade doppat hela huvudet i en lerpöl. Det kanske han hade också, vem vet. Inget emot att borsta honom egentligen, det var bara mysigt, även om det tog sin lilla tid. Men när vi väl kom iväg var han piggare än nånsin och på djävulshumör dessutom, så det blev inte så mycket avslappning där inte..sedan började det regna också, jippie.
När vi kom hem började jag i alla fall tappa upp ett bad, tänkte att nu så, nu blir det lugn och ro.. Trodde jag. Efter en stund ringer Emelie, "vi ska vara på Bullargår'n kl. 8 och flytta bord"..pust. Så det var bara till att kliva ur och åka iväg. Men när jag skulle ur badrummet hade dörrjäveln gått i baklås! Hur och varför ska jag lyckas med allt??
Tror det är dags att försöka komma i säng tidigt ikväll, det blir en lååång dag imorgon. Men kul, jag längtar verkligen!

Ghosts?

Idag kom Robin och hälsade på. Grym på gitarr och sång var han, kunde lätt ha varit son till Johnny Cash.. haha, jag kan väl säga att jag är lite avunsjuk!
Dagen bestod utav promenad, gitarr, pizza, film och bilspel. Jag vann, varje gång! (Lite stolt faktiskt). När vi var på pizzerian så hände en skum grej, det spökar tydligen på Cleopatra. Jag vet inte hur många gånger vi gick för att stänga igen dörren, men den knarrade till lite och gled upp gång på gång. Jag vet, det är väl något fel på den, men det är mycket roligare att låtsas som att det spökar..Smoothie

Tänkte att jag skulle testa mitt nya mixersett.Mmm, det här + passionsfrukt-yoghurt blev..
.. Detta, en riktig lyxfrukost om jag får säga det själv.Smoothie är nog bland det godaste som finns! .. Fast egentligen heter det inte smoothie, det heter "smottie".

Fin Tisdag

Igår var det den bästa tisdagen på länge. Andreas, White Chokolate Mocha, Pannkakor, Gitarrer, Film. Allt det där utgör en grym tisdagskväll!
Det var roligt att se att Starbucks var så likt som i USA, samma möbler och stil. Till och med beställningsskylten var samma, allt stod på engelska.. Haha, och jag som hade oroat mig över att jag inte skulle fatta vilken sort som var vilken på Svenska.
Sedan gick vi hem och gjorde pannkakor, spelade gitarr och såg på Star Wars..toppen!

Måste bara förmedla detta: Tror att jag lyckats värva en till Starbucksälskare, kaffet blev godkänt. Och då ska ni veta att han är rätt kräsen, förutom möjligtvis Whiskey, så är kaffe det bästa man kan dricka enligt honom. Ändå verkade Starbucks få bra betyg!

Det blev pannkaka utav alltihop.. (bara för att han inte ska bli så stöddig: så där bra gick det inte varje gång).

White Chocolate Mocha på beställning..

Wohoo, imorgon bär det av till Göteborg. Jag skulle åkt ner för länge sedan för att hälsa på Andreas i nya lägenheten. Eller, ny och ny, nu är den väl inte så ny längre. På tiden för ett besök i alla fall. Och som om det inte vore nog, så ska jag få dricka Starbuckskaffe igen, yay!


Fest, sedan pest.

Ursch, trodde inte att man kunde bli så här bakfull, men tydligen. Kunde inte ens masa mig ner till datorn igår, det fick bli sängen helt enkelt. Ända till 11 på kvällen, då vågade jag mig ner försiktigt..fy fan. Men nu mår jag bra igen, lite trött bara.
Haha, men lördagen blev lyckad i alla fall. Fast det var Scotts, kan ni tänka er. Men nu ger jag officiellt upp mina buggtalanger, eller rättare sagt, jag har inga. Lite kul ändå att bugga med Timme. Vi var lika hopplösa bägge två, det slutade med att vi ställde oss och hoppade istället när de spelade Don't Stop Believing (man får ju passa på när de spelar något bra). I slutet på kvällen beställdes det in en stor jävla champagne flaska..god. Men nej, det var nog där det gick åt helvete för min stackarns mage. Men en lyckad kväll var det i alla fall! Dock lyckades jag inte muta Emelie och Emil med något, så jag hamnade på scenen..


Huset fullt

Idag är det ingen vanlig dag, för det är min födelsedag!
Mitt lilla kök svämmar snart över utav alla presenter och blommor, tack! Har fått en massa bra grejer. Fick bl.a ett mixer-sätt för att göra smootie. Så imorgon ska jag köpa frukt, då blir det smootie för fulla muggar.
20 år nu då, det var egentligen tänkt att det skulle firas med Hammerfall på Tanum Strand..nu blev det Scotts istället, jaja, det blir vad man gör det till, och jag ska ha kul ikväll! (måste bara muta Emelie med något, så att jag inte hamnar på scenen) Lite roligt ändå, förra året spelade Scotts på Emelies födelsedag. I år spelar dem på min. Fast det är klart, det skiljer ju bara tio dagar. Hoppas det går bättre i år, förra året kom vi inte längre än till receptionen förrän Emelie spydde ner entrèbordet..haha, men ikväll ska vi ha kul!

Haha, det blev fullt hus idag kan man säga. Stolarna räckte liksom inte riktigt till, mysigt med picknick på golvet istället :)Fick också de efterlängtade skålarna :D

Glad, så jävla glad!

Idag är jag på betydligt bättre humör. Det är tack vare två underbara människor, Andreas och Whide. Andreas, för att han var här förut. Det finns ingen som kan muntra upp en bättre, än när han plockar fram gitarren. Det känns som att det var flera månader sedan vi sågs sist..kanske för att det faktiskt var det. Whide, för att vi äntligen har bokat biljetter till P & L. Var lite orolig att de skulle vara slut nu när Rihanna blivit bokad, men nu kan jag andas ut!

Har till och med fått tummen ur att fixa nytt körkort och kontokort med bild. Det var verkligen på tiden, behöver liksom leg:et imorgon när det blir första köpet själv på systemet!


Zombie till Peace?

Sorry, men jag är inte på särskilt mycket bättre humör idag. Har städat och diskat, men det hjälpte inte.. eller så beror det kanske på att när jag var färdig, insåg jag att jag hade glömt mobil laddaren hemma. Igen.
Men när jag gick in på spotify lös jag upp lite, eftersom Cranberries har släppt ett nytt album. DET betyder att de ska ut på turné och DET betyder att det faktiskt finns en liten, liten tiny chans att de kanske kommer till Peace & Love. Det går inte ens att beskriva med ord hur jävla fantastiskt grymt det hade varit att stå där i Borlänge och skrika "WHAT'S IN YOUR HEAD, IN YOUR HEAD, ZOMBIE! ZOMBIE! ZOMBIE?"..det hade varit magiskt. Omöjligt? Nej då! Nu när de bokat in stjärnor som Rihanna, Bloc Party och Regina Spektor, så kan de väl lika gärna få dit Cranberries..snälla?
Passande att hon säger "Let's hope for Peace", det gör jag också. Let's hope for Peace..

Fan.

Gaaah, vad allt är irriterande just ju!
Fan, det snöar. Fan, jag glömde köpa ketchup. Fan, jag måste städa, tvätta, diska. Fan, mobilen dör snart och jag glömde laddaren på andra sidan fjället = Lur! Dessutom gör min tumme ont igen, har fått ett nytt klantsår. Det värsta utav allt är att jag inte kan spela gitarr med en bultande tumme, ska jag behöva ta till plektrumet..? Fan.
Ursäkta svordommarna, men det bara är så nu..återkommer när jag lugnat ner mig..

Mumma

De har legat i skafferiet och väntat länge nog, min nya kaffekärlek ifrån Starbucks. Jag köpte med mig två paket ifrån USA, men jag har inte velat testa dem eftersom jag inte vill att de ska ta slut. Ett jävla dilemma det där. Men idag blev jag så sugen att det inte gick att hålla emot längre, så jag testade. Jag tänkte inte ha för höga förväntningar eftersom de säkert inte kommer smaka likadant som när man köper dem färdiga. Men det var faktiskt över förväntan, riktigt gott. Det till och med luktar Starbucks ifrån paketet, wiiie!


Work hard, Play hard

Det är dags att måla paneltaket i köket hemma. Jag trodde att jag hade flyttat, men det räckte tydligen inte för att jag skulle slippa undan, haha. Dessutom har Mamma fått för sig att hon vill ha en annan väggfärg också..ja, ja.
Så det är i stort sett vad jag har gjort idag. Målat ett tak, målat lite lister, inte så kul att läsa om kanske.
På hemvägen tänkte jag stanna till snabbt på Rämne för att hälsa på kusinerna och hästarna..trodde jag, jag fastnade så klart. Haha, jag och Theo spelade ishockeyspel, fast med egna regler. Det var skitkul..tills han vann, det gör han alltid. Fast det är nog bara för att han alltid är Sverige, jag får bara vara Finland hela tiden, orättvist!


Relax

Wow, nu är jag utvilad. Pappa fick en massagebehandling i present förra året, så det var dags att använda den nu, han fyller ju snart igen. Då tänkte jag och Mamma passa på att gå in på bad/spa avdelningen under tiden Pappa ligger och päser. Jag har en konstig bror, han ville hellre sitta hemma och spela "halo" istället för att bli bjuden på spa-bad..konstig kille. Han missade något, det var underbart faktiskt!Häftigt akvarium, de hade fiskarna ifrån "Hitta Nemo". Där är Doris, Nemo, Marwin, Stella och Blåsfisken :D

Sorry

Haha, dålig koll jag har. Jag som satt och hackade så på melodifestivalen, det var visst bara andra chansen.. Det betyder att jag inte behöver oroa mig för att Sean Banan ska vinna, för han åkte ut ikväll, härligt!

360 Balar

Tycker jag har varit riktigt duktig idag, halv 10 började vi att stapla balar på Rämne. Staplade till en lastbil, så det var tur att vi var två där uppe på vagnen kan jag säga. När solen kom var det helt underbart, det var faktiskt kul att stapla när det var lagom höpressarväder. Längar dock inte tills man står där uppe på sommaren och svetten rinner, knotten & myggorna biter, samtidigt som det kliar utav höbös som flyger runt överralt..nej, vårsolen är perfekt!

Nu ska jag sätta mig ner och tvinga mig själv att se på melodifestivalen, det kan ju faktiskt hända att det låter bra någonstans, nu när det är final..? Tveksamt. Ibland skäms jag lite över Sverige. Jag menar, Thorsten Flinck, Christer Sjögren & Lotta Engberg och Sean Banan. Vilket jävla finalgäng..Sverige har ju faktiskt bra band. Varför inte ta vara på dem istället och byta ut de där fjantarna emot: Gyllene Tider, The Sounds och Hoffmaestro. Till och med en utav världens mest kända låtskrivare och producent är ju Svensk, Max Martin. Han har ju skrivit och producerat låtar med bl.a. P!nk, Katy Perry, Celine Dion, Britney Spears & Bon Jovi. Han tycker jag kunde skriva vinnarlåten!? Men nej, vi hade tydligen tänkt att skicka ner Sean Banan istället..pinsamt. Suck.

Lite bilder ifrån dagen :)Mmm, fika med provosoriskt bord, Theos traktorkärra :D
..hur kommer det sig att fika alltid smakar bättre ute?

Klant.

Ibland blir jag så jävla trött på mig själv, jag måste nog vara den klumpigaste människan på denna planet..eller? Nu har jag lyckats med det omöjliga. Igen. När jag kom hem hade jag glömt att tända ytterlampan, så jag såg inte ett skit när jag skulle låsa upp dörren. Jag fick helt enkelt känna mig fram. På något jävla vänster så lyckades jag fastna med en bit utav huden på tummen, i låset när jag skulle stoppa in nyckeln. Otroligt nog märkte jag inget heller..tills jag vred om med nyckeln i låset. AJ!!.. Så nu sitter jag här med en blödande tumme, svider gör det också. Fan.

Kvällen har spenderats hos Kjellqvistarna, en lugn fredagskväll kan man väl säga. Den bestod utav kortspel, tv-tittande, ett försök att spela fotboll på is, plus en del andra knäppa saker. Kul i alla fall.
Här kommer en bild ifrån dagens picknick på Långvall.Mitt lilla hus :)

Passade på att ta det första kortet på huset nu när det var så fint väder. Är det fint väder måste man ju passa på, så nu blir det snart picknick på Långvall med Emelie & Wilmsan!


Då och Nu

Idag är det ju första mars, och det är faktiskt hela 10 grader ute. Det känns lite konstigt med tankte på att både förra och förrförra året bjöd på 10 MINUS vid den här tiden. Haha, jag hittade en bild som jag tog den 28 februari 2010, då när det var så mycket snö. Jämför den med bilden jag tog 28 februari i år, lite skillnad kanske?

Klimatförändringar frågetecken..?

RSS 2.0