I'm in love again :D

 
Äntligen, äntligen!
My Chemical Romance håller på att släppa ett nytt album och ger ut 2 låtar i månaden fram tills att alla låtar är utgivna. Hade ju såklart velat ha hela albumet här nu, lite retsamt att bara få höra två. Men idag fick jag höra de två första (Boy Division & Tomorrow's Money) och den ena var helt suverän. Kan inte sluta lyssna.
 
..Way out nowhere
Take me out there
Far away and save me from my
Self destruction
Hopeless for ya
Sing a song for California..
 
Så idag är jag glad!

Lårkaka eller Träningsvärk? =/

 
Tro det eller ej, men nu har jag faktiskt kommit igång lite med träningen (Ja visst, jag sa lite. Men ändå).
Det här är så dumt. Förra året när Jag & Whide var med och renoverade Tedactive-gymmet fick vi ett gratis gymkort utav chefen. Tror ni att jag utnyttjade detta? Nej. Tills förra veckan när jag bestämde mig för att verkligen börja träna igen. Självklart hade det där kortet gått ut, så jag fick köpa ett årskort för egen plånbok denna gången. Jag har alltså haft gratis tillgång i ett år men visar mig inte där förrän veckan efter att det gått ut. Är det inte typiskt, haha. Jaja, så kan det gå.
Fick i alla fall världens träningsvärk efter ett bodypumpspass som vi var på i lördags. Jösses vad ont det gjorde dagen efter, det käns som att någon har misshandlat mina lår. Det känns verkligen som om de var fulla utav stora blåmärken.
Kan ju inte direkt säga att det blev bättre efter att vi var ute och red två timmar förut idag heller. Gött ont, men kul barbackatur!
 
Det tar inte slut där, för ikväll var jag och Kicki på bodycombat för första gången. Innan jag bestämde mig för om jag skulla åka  haltar jag fram till Pappa och frågar. "Hörru, jag kan ju knappt gå med mina lår. Är det jobbigt för benen det där passet eller??" Varpå han svarar, "Nej, nej, det kommer inte vara några problem".
INGA BEN?? Okej, jo tjena.. Kul och intensivt fight-pass, men jag kommer antagligen inte kunna gå imorgon. Tur då att jag ska sitta i en bil hela dagen.. /Over and Out.
 

Rock'n Roll all night looooong

 
 
 
 
 
 
Jag och Whide fick för oss att dra ner till Götet för en sån där lugn mysdag. Den var tänkt att innehålla Universeum, shopping & bio. Tror ni det blev så..? Såklart inte.
Universeum hann vi med. Men bion och shoppingen gick la' sådär. Sprang in på Weekday och hittade ett par jeans som jag kollat in länge, och så stänger dem innan jag hinner prova. Fan. Strax efter detta så kom Theo och vände upp och ner på allt när han sa, "nae, ska vi ta oss en öl kanske??". Då gick vi in på Hard Rock cafe och man kan väl säga att vi fastnade där. Så efter några cider, shottar och en påse plektrum rikare så gick vi skrattandes därifrån.
Jag har alltid velat gå ut i göteborg och kolla in de där musikbarerna som alla pratar om. Hard Rock, Rockbaren och andra fräcka ställen. Så vi gick vidare till Rockbaren. Haha, det var rätt kul att se faktiskt. Häftigt ställe det där. Sedan blev det fyllekaffe på Starbucks. Wow, började nästan gråta utav att känna den där underbara kaffelukten som inte finns någon annan stans!
 
På väg hem bestämde vi oss ganska snart för att det här måste bli en repris.
Tack Göteborg!

New Stuff ;)

 
 
 
Idag blev det en riktig Tanumsdag. Först fika hos Mormor, sedan lunch med Whide. Efteråt åkte jag & Whide på en shoppingtur. Haha, herregud vad vi köpte på oss grejer.
Nya lakan.
Kuddar.
Lysande jordglob.
Nyckelskåp.
Doftljus.
Glömt något tro?..
Köpte också en kanvas tavla i 3D. Den föreställer den där kända bilden på några byggarbetare i New York som sitter på lunchrast en bra bit upp i luften. "Lunch Atop a Skyscraper" tror jag att den heter. Blev helt kär i den där tavlan!
Blev ganska kär i jordgloben med lysande städer också. Det är ju skitkul att snurra runt och drömma sig bort till alla platser man vill resa runt på.
 
Men ikväll ska det tittas på Skavlan, med Mamma som snart kommer emd räkor :D

F*ck the weather.

Okej, såhär. Det har regnat nästan oavbrutet nu i snart två veckor, och det ser inte bättre ut inför nästa. Idag började det att åska, sedan hagla vilket har skapat små drivor på vissa ställen som ser ut som snö. Sedan kom det en regnbåge. Tittar man ut nu så är världen lila-gul.
Någon som tycker att det låter snurrigt och osammanhängande? Välkommen till Svenskt väder...

Pingu

 
Hörni, gissa vad brorsan har släpat hem nu.. Som att det inte räckte med alla hans husdjur som han redan har, fiskar & grodor. Så har han nu skaffat sig ett nytt, en ödla vid namn Pingu. Jag säger då det.. Haha, det var faktiskt ganska kul att se Päsarns reaktion på den nya kompisen!

RSS 2.0