Påskpyssel i Dingle

Lite sent med en Harlem video nu kanske, men vadå. Haha, älskar hur galet kuliga vänner jag har. Det är precis så här en förfest ska vara!
.. Någon som kan gissa vem som är vem?
 
 

SUSHI TIME!

Ikväll var jag, Pappa & Oskar ute och käkade i Strömstad. Oskar tog sushi, jag och Pappa tog Thai för två, där man skulle dela på en väldans massa mat. Först bar de in ett par tallrikar med en massa "coola kinamats-grejer". När vi hade plockat ut allt det godaste och var så där gött mätta kom de in med en tallrik till. Och en till, och en till.. Supergott och wow, nu är jag mätt.
 
Jag vågade till och med smaka utav Oskars sushi. Så dumt att jag inte vågat smaka sushi innan, för jäklar vad gott det var!

Veckan som gått.

Fick det bästa 21-års firandet man kan tänka sig, med bästa vänner! Mysig förfest som slutade i galet, galet superbra utgång i härliga Göteborg. (Blev dessutom bjuden på kladdkaka två gånger, det ni!)
 
Jobbveckan däremot blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss. Sjuka, trötta och eländiga. Alltsammans slutade i magsjuka.. Jättekul! 
Men trots alla motgångar hade vi det ändå väldigt roligt. Gick bl.a ut på kvällstur i slottskogen och kollade på pingviner och getter. Haha, Whide och Robin tyckte väl det var lagom roligt (medans jag hade brännskoj). Whide fick tillslut förklara mina små skrattanfall för honom "Jo det är så att, hmm, hon gillar getter liksom. Det bara är så.. Övertrött i en skog bland getter, då blir hon så där!"
 
 
 
 
 
 
 
 

Tårta, kalas, utgång :D

Nu har jag packat väskan igen. Ska bo hos Andreas hela nästa vecka eftersom jag och Whide ska jobba i Götet. Jag åker ner dit redan idag med honom och Jossan, för utgång. Här ska det firas födelsedag minsann! Det firades igår också, med familjen och Whide. OJ vad vi åt smörgåstårta. Lyckligast var nog jag och Theo, haha (de två störta smörgåstårta-ätarna genom tiderna).
 
 
 
 

Älskart

Äntligen har P3 fattat att hon har släppt ett album med många grymma låtar på (som vanligt!), inte bara två. Härligt att höra något bra in emellan all reggie-skit som spelas där..
Älskar att Carey Hart är med i videon också.
 

Jag mår så bra :)

Fredag: Fredagsmys
Lördag: Galen Utgång
Söndag: Laaat och päääsdag
 
Så såg helgen ut, den där var efterlängtad och väldigt lyckad!
 
 
 
 
 

RSS 2.0