Whiskey Rock, Story Of My Life

Har haft sådär himla roligt igen och gjort en ny spotify-lista.
Social Distortion får hålla i titeln denna gången! - Whiskey Rock, Story Of My Life
 
Har suttit och drömt mig bort bland mina festival-minnen nu igen. Bland alla filmer och foton fastnade jag framför Social Dirstortion. Älskade, underbara Mike Ness, tänk att jag fick se den där legenden live ändå..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så päs det bara går ;)

 
Helgen har hittils tillbringats i kära Strömstad. Igår var jag hos Pappa för att sedan åka till vallen och titta på när Broshan tar emot sitt idrotts-stipendium. I ösregnet, hehe. Men glad var han i alla fall!
Morgonen efter åkte de på läger i Norge, så då hade jag lägenheten för mig själv. Det utnyttjades förståss, jag hade Vampire Diaries premiär. Säsong 5, JAAAA, det var efterlängtat.
 
Stannade sedan kvar i stan hos Whide & Per där vi hade oss en riktig latdag framför teven. Vi flydde regnet, tog med thai-hämtmat och päste framför "Fast and Furious 6". När solen tittade fram och man började vakna till lite sådär på eftermiddagen blev det en tur ut på stan i höstkvällssolen. Gött, gött, jag-älskar-att-ta-helg.
 
 

Gosemosar <3

Jag och Skrillex gick bort till hästarna för att njuta av kvällssolen i hagen, och höra häst-tugg (bäst). Den där katten har ju blivit bundis med Prinsen. Hon kurrar och de går och stryker mule & nos ihop. Hihi, jättesöta! Men tänkte inte på det att fölet Gullan har nog inte träffat Skrillex än. Inte så där nära i alla fall. Jäklar så nyfiken hon blev. Först när hon fick syn på pissen stelnade hon till och nästan tappade gräset ut munnen. Men sedan när hon såg att storebror Prinsen kelade med den där lilla svarta, snabba kurrande saken verkade den inte så farlig längre. Och då blev det fart på dem, de sprang och jagade varann som små skitungar. Haha, såg bra roligt ut!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0