"The Truth About Love". Nu ska det nördas ;D

 
Den har kommit! Nu har den äntligen kommit!!
Pinks nya album har precis släppts och självklart har jag ordnat så att det hamnar i brevlådan så fort det bara var möjligt. Är så häääääär glad just nu :D!!
Hon har gjort låtar med bl.a Eminem & Fun. på den nya plattan vilket ska bli skitkul att lyssna på!

Syskonkärlek <3

 
 
 
Igår åkte Jag, Oskar, Whide & Hampus till Liseberg. En riktig toppendag blev det, med en massa bus och stoj. Haha, det bästa var nog ändå Flumeride-turen. BLÖTT! Sedan när vi var påväg ut stannade vi till för att se hur fotot blev ifrån fallet. Hahahah! Dog nästan utav skratt när vi fick se detta.. Brorsan ser ut som, jag vet inte vad. Arg eller skitnödig??
Kolla in den här filmen också, ifrån Atmosphere, Europas högsta fritt fall... Jösses vad rädd jag var, och det hörs!
 

FML.

Klant-Kickan har varit i farten igen.. Skulle testa att ta ur piercingen för första gången (bara för att). Försöker stå så nära spegeln det bara går och hänger då över handfatet. Först säger det "plopp" när piercingen öppnas, sedan säger det "pling" när den åker ner i handfatet och försvinner ner i rören..
Gaaaah! Är inte säker på att den ens har läkt än, men har ingen annan att sätta i vilket betyder att jag måste försöka fixa det imorgon. Kul.

;)

 
 
 
 
Det var höstfesten det :)!
Kvällen började med förfest hemma hos mig, sedan drog vi till Crusaders. Dansband, Titanix, naaaj. Så vi gick ner i puben och fixade fest där istället. Ja, fest kan man ju säga att det blev, så jävla roligt! Så det blev en sjukt full, men lyckad höstfest. Tyvärr slängde de tillslut ut oss eftersom de skulle stänga, alldeles för tidigt tycker jag. Hallå, vi hade liksom fest här!??.. Men åka hem fanns inte på chemat ännu, så det blev efterfest hos Gusko. Vilket slutade i att alla sov förståss. Några i soffan, Martin i kattlådan, och Jag, Jossan, Kicki, Emil & Albin lade beslag på Guskos säng. Sov sjuuukt underbart gott ända tills alarmet ringde. Då åkte jag & Jossan hem till mig och sov här nån timme till innan hennes Mamma kom för att hämta upp henne på väg till flygplatsen. Aaaaah, jag vill också till Grekland!
 
 

Hörde jag skål?? ;)

 
Tänk att det kan vara så intressant att se på 2 hästar som går förbi.. Kor är verkligen nyfikna!
 
Det blev höpressning även denna lördagsförmiddagen.
Men nu taggar vi höstfest, Crusaders nästa!

Mitt eget lilla torsdagsmys ;)

Äntligen är det torsdag och sista arbetsdagen på jobbveckan. Tänkte försöka att hålla mig vaken så länge som möjligt ikväll bara för att jag KAN, har ju sovmorgon nästa dag. Risk för att jag somnar..
Men nu tänkte jag i alla fall äta varma mackor och gosa med pissen framför Robinson-finalen. 
Det brinner i kaminen och raggsockarna är på. Fan, är det höst nu eller?

Hemligstämplat kul :D

Idag var det en sådan där underbart bra dag på jobbet igen (Ja, självklart var det Whides förtjänst). Dagen gick så fort att man nästan skulle passat på att jobba lite till, haha.
Efter klockan var slagen så åkte Jag & Whide ut på äventyr. Äventyr som gör att jag inte kan tänka på annat nu. Så många awesome planer! Ögonen bara lyser när jag tänker på det. Men än så länge är det topphemligt, så jag lämnar den punkten oförklarad, hihi...

Mysiga lördagsnöjen :)

 
 
Började morgonen med att åka hem till Lur för att hjälpa till med lite höpressning. Tungt att ställa klockan på en lördag för att man ska upp och pressa hö.. Tur då att vi hade så fina hjälpredor med oss i lasset, Ingrid & Theo.
 
Dagen blev extremt slapp. Åt vindruvor i växthuset, somnade på altanen. Tja, det var väl ungefär det som var.
När kvällen kom och det blivit lite svalare i luften, tog Jag & Mamma hästarna på en lång mysig kvällstur. Trolla var på sitt bästa humör. Då hon lutar sitt stora varma huvud mot mitt och frustar ut, så där som en stor gosig nallebjörn som förstår presic vad man tänker <3

London Calling!

 
Har gått runt med The Clash låten på hjärnan idag, "London Calling".
Därför att igår var Jossan här och vi fick äntligen bokat höstens Londonresa. Det var inte bara och bara direkt. Haha, shit, jag visste inte att man kunde stöta på så många motgångar när man ska boka flyg. Men efter en hel del muttranden och svordomar så gick det tillslut bra, haha.
9 partyglada brudar i London, vi kommar att ha det fett nice! Är nu lite mer taggad inför hösten än innan ;)

RSS 2.0