Snurrig personal?

Måste ju få med det här också.
Det verkade vara en kort visit vi skulle göra i Åre. "Vi checkar ut tre dagar innan vi har checkat in", haha!
 
 

Vi åkte skidor här alltså!

Jag är så lyckligt lottad som får vara med om dessa tokroliga resor. För det är just så man kan summera veckan i Åre, TOKROLIG!
Bodde på ett spahotell i Åre by. Började dagarna med hotellfrukost, sedan tog vi skidorna och ställde oss i liften som låg nästan inpå dörren. Ut i backen, upp till toppen, vidare till after ski, fylleåkning hem. Himla bra det där. På kvällarna var det antingen mys med gitarrer & bongotrumman eller bubbelbad & bastu. Eller så blev det fylleslag och vidare ner på byns uteställen eller bort till "partstugan" (där bodde ett galet granngäng som vi träffade på och hängde en del med). Haha, mycket skatt och skoj kring allt detta!
I söndags när vi landade hemma igen så kom vi på oss själva med att vi faktiskt skrattat regelbundet i en vecka. Det känns som att hela veckan varit ett enda stort skrattanfall, och det håller fortfarande i sig. Kommer i framtiden alltid att le lite för mig själv när jag ser en reception, en tom parkbänk, sömnpillerburkar, rävar, vattenfall och gud vet vad. Alla interna små skitsaker som blir så fruktansvärt kul när man tänker tillbaka.. Alla dessa nya intryck och uttryck vi samlat på oss, det kommer jag leva länge på framöver!
(Det kommer förståss en film på allt detta också när jag fått tummen ur att klippa och fixa)
 
 
 
 
 
 
 
Tack ni underbara som gjorde det så bra :)
 
 
 
 
 

ÅRE, HERE WE COME :D!


Love Sucks.

 
Önskar ibland att jag tvingat mig själv att vänta med att se den där fantastiska serien tills alla avsnitt är släppta. Önskar att jag inte såg det där sista utan att kunna se nästa, fyyy vad taskigt att sluta ett avsnitt så där..
 
 
 

This Is Fu*king Awesome

Den här veckan har varit helt kaotisk. Men för att göra en lång historia kort så handlar det om att jag och min jobbarkompis Whide har fått jobba en massa extra för att få vara helt lediga nästa vecka (kommer till detta grymma härliga snart). Så det har jobbats helg och sena kvällar under stress. Inte nog med det så rasade bromsarna på bilen, så allt har varit ganska omständigt. Det kunde man gett sig fan på, att allt det här skulle sluta i migrän och magsjuka.. Usch och fy och blä! ..
Men gissa vad, det är värt det. För vi ska till Åre hela nästa vecka, åker på söndag! Wiiiie vad glad jag är för det!! Dags att packa ner skidorna igen.
 
Här kommer förresten lite (försenade) bilder ifrån Jossans & Sofias 40-års kalas som de hade på crusaders. Sjukt roligt var det, från början till slut. Det där ordnade ni bra tjejer!
 
 
 
 

GRATTIS Baby-Bro :)

Förlåt broshan, lite sent jag vet men kamerasladden har ju legat kvarglömd hemma på ditt rum.. (som allt annat).

Måste bara få gratta min lille brosha som tävlade i Taido (japansk kampsport) nu under sm-veckan i Falun. Så grattis till SM-guldet Oskar, den där medaljen var du välförtjänt av! Mycket slit och hård träning som ligger bakom den där. (Stolt syster <3)
 

SUDDIG GRÖN

Var ute på tur igår med Jossan. Vi körde rally in till Uddevalla för att hinna till Jansson (världens bästa musikaffär)  innan stängnignsdags. Kom inrusade där med gitarrerna tre minuter i 6. Där inne var det fullt med folk så det var rätt så försent för att byta strängar.. Men eftersom vi hade åkt så långt tog han hand om mina älsklingar ändå (sjukt snällt tycker jag). Fick dessutom rabatt eftersom bägge gurorna kommer därifrån och har alltid blivit "servade" hos honom, tack för det!
Sedan köpte vi sallad på cactus som vi tog med hem till Davids (Jossans bror) lägenhet. Mm, gott var'e!
Efter detta rusade vi in på torp. Men kom även där inspringande precis innan stängningsdags och hann inte med det vi skulle i alla fall. Så det fick bli ett stopp på donken istället. Chokladmilkshake!
När vi beställde sa de att vi skulle köra fram lite och vänta på att chokladen skulle bli klar. Och för att personen som gav oss drickan skulle fatta vilken bil beställningen tillhörde, hade någon kladdat ner en beskrivning utav bilen på kvittot. Det stod "SUDDIG GRÖN" med stora boksäver.. Hahah, nä, det var droppen! Jag tror det är dags att tvätta bilen..
Det blev små skrattanfall hela vägen hem, övertrötta och allt. Kul kväll!
 

RSS 2.0