R.I.P.

 
 
Min fina mobiltelefon.
Du har varit med om så mycket, överlevt och besegrat så många motgångar. Kommer du ihåg första gången jag tappade dig? Det var på Bullingrutten när du ramlade ur cykelkorgen, sedan cyklade jag och några till över dig. Men du överlevde. Eller när jag spillde grogg över dig, och inte märkte det förrän din menyknapp klibbat igen. Men du överlevde. Eller för att inte tala om alla gånger jag tappat bort dig och hämtat upp dig på en massa konstiga ställen. Ur främmande brevlådor och läskiga efterfester, helt ensam. Men du lyckades alltid hitta tillbaks.
- Fall från höga höjder
- Nedkylningar & Överhättningar
- Spritförgiftningar
- Drunkningsolyckor (senast i torsdags)
- Glöm heller inte alla 700 gånger jag har råkat tappa dig i färg, lacknafta och fog. Eller framförallt alla de gånger jag råkat spackla igen ditt laddningshål.. Men nu har jag gjort det för sista gången. Nu har vi ca. 5 min. kvar tillsammans innan du aldrig går att ladda upp igen. Du ska veta att jag verkligen gjort allt som står i min makt för att försöka rädda dig, men nu kommer jag inte på fler sätt att återuppliva dig.
Du har fått utstå mycket! Så nu vill jag bara säga förlåt för alla de gånger jag kastat dig i väggen, svurit åt dig eller trampat på dig. Vad gör väl det att du hänger upp dig på saker ibland (särskilt bilder & spotifylåtar, men det är obetydligt nu). Kommer verkligen sakna dig. Tänk så mycket vi fått uppleva ihop ändå. Resor & Festivaler. Alla lyckliga minnen du sparat åt mig. Jag är verkligen tacksam över att du stått ut med mig, trots allt skitsnack du tvingats lyssna på och förmedla.. Jag kommer väl tvingas att skaffa en ny snart. Tvingas att välja bort älskade Sony Erocsson och falla för grupptrycket. - köpa en iphone. Men det betyder inget.- Ingen ny, flashig mobiltelefon i hela världen kommer någonsin kunna ersätta dig. Glömmer dig aldrig kära Sony Ericsson xperia Neo.
 
 


Yeah! :D

YES, YES, YES, mobilen har vaknat! Startade den för första gången i morse efter "drunknings-incidenten", och ja, den hade visst överlevt. Vad har den där mobilen inte varit med om egentligen?
Här är i alla fall kortet precis innan den ramlade i vattnet..
 
 
Äntligen lite ledigt, så i helgen blir det midsommarfirande på Bästkusten!!

Jäkla skit också.

Satt och fiskade förut medans jag tänkte "oj vilken fin kväll vi har, måste ta ett kort!". Precis efter det kortet sa det plopp! Och där tappade jag mobilen i vattnet! Hetsar inte upp mig för jag är inte ett dugg förvånad..

Coolingar som fått fisk.

Vem som fick napp låter jag vara osagt..
 
 
 
 

Resö med fina pojkar

Premiärdopp i havet avklarat!
 
 
 
 
 
 

Pang!

Helgen har varit riktigt lurig igen, Andreas är hemma och det märks.
Var ute och sköt prick. Eh jo, jag träffade tavlan i alla fall, hehe. Inte riktigt min grej kanske, men det var roligt. Sedan åkte vi upp till sjön och fiskade. Jag fick tyvärr inget annat än bottennapp. Andreas däremot hade två stycken på, men de smet de rackarna. Så tillslut gav vi upp och åkte hem för att kolla film istället. Lurig lördag!
 
 
 
 
 
 
 

Memories are too important to throw away.

Bestämde mig för att alla bilder inte får försvinna sådär igen som de gjorde när hårddisken kraschade sist. Så nu har jag beställt bilder som ska in gamla hederliga blädderalbum. Det blev över 300 st. Tur jag har något att göra när det regnar då, suck..
 
 

Jag har världens bästa vänner.

 
 
Idag var det en sån där perfekt dag. Tänk om allt alltid kunde vara precis såhär bra.
Jag, Whide, Vickan & Theo åkte ut till Krokstrand (underbart ställe det där Krokstrand). Grillade, pratade, skrattade, badade. Tog ju självklart med bongotrumma och gitarr, det har liksom blivit en grej nu. Åker ingenstans utan de där grejerna, haha. Så där var vi och hade det sådär asbra i dunderbra väder.
Kom på idèn att bada men hade såklart inga badkläder, vilket resulterade i att det blev att köra hem i nybadade trosor & bh (hurra för värme i sätet!) Det hade ju varit lite typiskt med poliskontroll på vägen hem..
 
Var sedan hemma 5 minuter och slängde på torra kläder innan jag åkte hem till Jossan, som numera har egen lya. Kul, jättefint är'e, med världens mys-utsikt. Känner att jag kommer nog att hänga där en del i sommar!
Där blev det pannkakor förstås, det är numera tradition när man flyttar. Sedan tog vi med chipsen och gick ner till stranden och spånade drömmar & idéer. Oj så Bullar'n är helt underbart fint ändå.
 
Bra dag, bra kväll. Jag har väldens bästa vänner..

Premiärdopp avklarat.

Det har blivit mycket kalas den här helgen. Födelsedagskalas för Broshan i fredags. Alltså, finns det något godare än smörgåstårta? Nej tror faktiskt inte det. Jättegott, jag och Theo stod väl för ätandet kan man säga. Som vanligt.
 
Igår kväll var det årets sommarfest med jobbet. De hade hyrt "Grebys-båten" som vi åkte runt bland klipporna med. Tänk att vi bor på ett så fint ställe egentligen, västkust = bästkust.
Så där käkade vi skaldjur tills vi nästan exploderade. Och ja, kalas blev det ju med kan man säga. Det är farligt med jobbfester, när allt är gratis. Haha, när vi väl hade kommit in till Grebbestadhamnen igen fanns det inte så mycket att beställa längre. Vi tömde visst baren! Haha, kul var'e i alla fall. Det hela slutade med att Jag, Whide, Oscar & Marie åkte och tog premiärdoppet på Bröddane. Jättevarmt! (nej). Älskade, älskade Bröddane.. Perfekt lördag!
 
 
 
 

Congratz Baby-Broo

Grattis Oskar på 17-års dagen, stor pöjk nu!
..eller?
 Tänk när han var så här liten, söt och lättlurad. Då man fick pussar och kramar. Men nej, det funkar visst inte längre.
 
 
Detta hände nyss. Shit, är vi verkligen släkt vi två, är jag också sån där? Nej, något lurt är det nog.
 

Färdigklippt :)

 

Fy fan vad ni är bra ;)

Var i Uddevalla igår på studentutsläpp. Man kan verkligen känna av glädjen så fort man åker in i stan, det ligger liksom i luften. Alla glada skrikramsor och skratt som hörs överallt. Tutor, musik och brummanden ifrån flak som kör omkring på mega-dunderglada människor. Haha, galet egentligen. Oj, vad jag vill göra om den där dagen för två år sedan.. Men det är väl det som är själva poängen, att man bara tar studenten en gång.
 
Grattid David & Daniel!
 

Lycka igen.

Kan inte med ord bekriva hur glad jag är på grund utav den här nyheten. Paramore är bokade till Bråvalla, Paramore!

Tänk att jag kommer få höra den här live, ALLTID drömt om..
 
 

RSS 2.0