S H M ;D

 
Wow, det här känns helt obeskrivligt att säga. Men gissa vad jag ska få chansen att göra den 22 dec.. SE SWEDISH HOUSE MAFIA!! Huuuur jävla grymt är inte det!?
Har verkligen deppat nu när jag förstod att jag aldrig någonsin skulle få chansen att se dem live, nu när de ska sluta . Grät lite tre gånger.
Första gången när jag såg deras intervju på Skavlan.
Andra gången när jag såg deras "avskedsvideo" Don't you worry child.
Tredje gången när jag insåg att det inte alls var försent, biljetten är bokad och jag ska få stå där och vara galen. LIVE!
 
Dessutom är det deluxe biljetter med upphöjt dansgolv. Jag mår bra nu.
 
 

24 Nov, Mamma 50 år :D!

 
 
 
 
 
 
 
Hotellkockens Harley stod parkerad utanför hotellet, klart att man passar på!
 
Först vill jag bara berätta hur mycket jag hatar datorer. Datorer, eller nej, elektronik i största allmännhet som INTE FUNGERAR! Min hårddisk har kraschat.. Vill inte tänka på alla bilder, filmer musik, ja minnen som gått förlorat. Nu i fortsättningen kommer jag att vara hur nojjig som helst och kommer att säkerhets kopiera ALLT som jag är rädd om. Vill aldrig vara med om det här igen, blä på det.
 

Men nog om det. Jag, Broshan & Mamma har varit i Göteborg över helgen och firat hennes 50-års dag. Vi bodde på hotell, shoppade, Starbucksfikade, gick på jul på liseberg och myste. På lördagen var vi på en humorshow som hette "REA". Där ingick det trerätters och grejer, riktigt kul var det! Det påminde lite om Bullarerévyn, fast proffsigare. Bla. så var Ola ifrån rederiet med. Haha, han var faktiskt störtskön, skitkul. 

Älskar Göteborg, det är så väldans mysigt där. Att bara gå runt, särskilt på Liseberg förståss. Underbart i mörkret med alla ljus i träden, glada människor, snö (konstsnö iförsig) och doften utav glögg och brända mandlar. 

Vi gick bort till "Colorado" som numera under vintertid har byggts om till Tomtens verkstad. På väg dit gick man genom en väg med räcken som skulle föreställa en bro. Runt om var det fullt med granar dränkta i pudersnö. Det måste vara något fel på min bror. För så fort det finns ett räcke i närheten så kan han inte längre gå på marken, då måste han balensera på räcket istället (Nej, han är inte 7, han är 16 år gammal..). Men räcket var halt och snöigt, så jag och Mamma tittade på varann och himlade med ögonen, medvetna om vad som skulle hända. Behöver jag säga mer..?

Snart hördes ett "waaoow, nej, nej, nej!" och sedan ett duns när han flög ner blend granarna på andra sidan så att snön yrde. Tänkte bara, det där är inte min bror, det där är inte min bror.. Haha, Oskar blev ganska röd i ansiktet då ett tjejgäng i hans ålder började gapskratta, och tillslut vek sig alla som gick där runt om oss. Ett ord, pinsamt. Han var snöig hela kvällen efter den där lilla incidenten.

Men det bästa var nog ändå ändå när vi hörde en knasig Göteborgare brevid oss som inte riktigt verkade ha koll på läget. Han stod i kön till åkpassen och frågade tjejen i kassan på världens dialekt. - Ingår glassen i åkpasset aellerr??

Hahah, nej han skämtade inte, såg helt seriös ut. Han verkade vara lite speciell, men ändå, jag kunde inte låta bli att skratta lite. Så jävla klockrent. Han gjorde min dag.

 

Tack Mamma för en jättefin helg i Götet, och Grattis på födelsedagen igen :D


London L.O.V.E!

 
 
 
 
Sorry för dålig uppdatering, men den här gången har jag i alla fall en bra ursäkt. Har ju varit i London med bästa brudarna!
Det har varit så jädranas kul, så många nya intryck att jag inte riktigt vet var jag ska börja att berätta.
Vi bodde på ett hostel på Russel Square i centrala London. Det var bara att ta tunnelbanan som nästan låg runt hörnet, åka någon station och så var man på Oxford Street vilket var suveränt. På dagarna var det shopping och sevärdigheter som gällde och på nätterna partade vi sönder på Londons gator och klubbar. Som ni hör så fanns det inte särskilt mycket tid kvar till sömn. Räknade ut att jag hade sovit 7 timmar på fyra dygn, så jag antar att vi utnyttjat tiden maximalt i alla fall, haha.
Eftersom det inte varit några dagar med "riktiga dygn" med dag & natt utan bara en lång sjukt häftig dag, så vänder jag lite på det och skapar mitt eget 24-timmars dygn.. Ett favoritdygn som börjar 21:00 på fredagen den 9 nov och håller på fram till att klockan slår nio igen på lördag kväll.
Bästa utgången på natten och bästa vandringen på dagen därpå.
Det började på fredagskvällen med en lyckad förfest på hostelet där alla var med. Sedan hittade vi ett par bra uteställen där vi festade loss ordentligt, och alla verkade ha så sjukt kul. Sedan på natten började de flesta dra sig hemåt, och tillslut var vi bara två kvar. Men vi bestämde att den här utgången allt kunde vara lite längre. Så vi tog en taxi och drog iväg till, tja, jag vet egetligen inte var mer än att det var en bra bit ifrån vårat hostel. Men där hittade vi ett irländsk ställe som inte stängde förrän 7. Wow, det där var bästa utgången på länge, eller kanske nånsin. Hade sjukt jävla kul i alla fall! Tror att vi var hemma lite efter sju den morgonen..
Morgonen kom fort efter att man sovit någon timme, så det var bara att gå upp och ge sig iväg ut igen. Vi åkte iväg alla tio och gick runt på Londons motsvarighet till Central Park. Nu under hösten var det ganska lerigt och grått så det var väl inget speciellt egentligen, men ändå kul att ha sett.
Sedan åkte vi ett gäng iväg till Camden Town, vilket var fantastikt, coolaste gatorna ever! Hippiekänsla med en massa second hand affärer och en stor marnad med häftiga prylar, Camden Market. Under den dagen fick jag verkligen ångest för att det fanns så lite tid men så mycket att se och göra. Det var bara så skönt att gå omkring där. Bestämde mig i alla fall för att skaffa mig ett minne därifrån som kommer att sitta kvar för alltid, så vi gick in på en tataueringsstudio helt enkelt!
 
 
 
Tacktacktacktack alla UNDERBARA = moaemmakristinaalexandrajosefinemeliesandracharlotteanna <3!
 
 
 

Så kan det gå, när inte sadeln är på..

 
Så här går det om man störtar iväg barbacka på en lite för taggad häst.. pust.
 
En så fin frostig morgon som denna måste vi ut och rida tänkte jag. Men nja, det blev väl ingen mystur direkt. Smarre tog sats inför galoppen och bockade. Tack för den. Iväg sprang han, ja fast utan mig.
När jag tillslut kom pustande uppför backen stod han och tittade fundersamt på mig och som att han sa, mäh hallå, det där var ju skitkul, varför följde du inte mee??
 
Smaragden fick gå hem, då jag och Mamma gick på julgransjakt med Trollet istället!
 
 
 

Sött :)

 

RSS 2.0