London L.O.V.E!

 
 
 
 
Sorry för dålig uppdatering, men den här gången har jag i alla fall en bra ursäkt. Har ju varit i London med bästa brudarna!
Det har varit så jädranas kul, så många nya intryck att jag inte riktigt vet var jag ska börja att berätta.
Vi bodde på ett hostel på Russel Square i centrala London. Det var bara att ta tunnelbanan som nästan låg runt hörnet, åka någon station och så var man på Oxford Street vilket var suveränt. På dagarna var det shopping och sevärdigheter som gällde och på nätterna partade vi sönder på Londons gator och klubbar. Som ni hör så fanns det inte särskilt mycket tid kvar till sömn. Räknade ut att jag hade sovit 7 timmar på fyra dygn, så jag antar att vi utnyttjat tiden maximalt i alla fall, haha.
Eftersom det inte varit några dagar med "riktiga dygn" med dag & natt utan bara en lång sjukt häftig dag, så vänder jag lite på det och skapar mitt eget 24-timmars dygn.. Ett favoritdygn som börjar 21:00 på fredagen den 9 nov och håller på fram till att klockan slår nio igen på lördag kväll.
Bästa utgången på natten och bästa vandringen på dagen därpå.
Det började på fredagskvällen med en lyckad förfest på hostelet där alla var med. Sedan hittade vi ett par bra uteställen där vi festade loss ordentligt, och alla verkade ha så sjukt kul. Sedan på natten började de flesta dra sig hemåt, och tillslut var vi bara två kvar. Men vi bestämde att den här utgången allt kunde vara lite längre. Så vi tog en taxi och drog iväg till, tja, jag vet egetligen inte var mer än att det var en bra bit ifrån vårat hostel. Men där hittade vi ett irländsk ställe som inte stängde förrän 7. Wow, det där var bästa utgången på länge, eller kanske nånsin. Hade sjukt jävla kul i alla fall! Tror att vi var hemma lite efter sju den morgonen..
Morgonen kom fort efter att man sovit någon timme, så det var bara att gå upp och ge sig iväg ut igen. Vi åkte iväg alla tio och gick runt på Londons motsvarighet till Central Park. Nu under hösten var det ganska lerigt och grått så det var väl inget speciellt egentligen, men ändå kul att ha sett.
Sedan åkte vi ett gäng iväg till Camden Town, vilket var fantastikt, coolaste gatorna ever! Hippiekänsla med en massa second hand affärer och en stor marnad med häftiga prylar, Camden Market. Under den dagen fick jag verkligen ångest för att det fanns så lite tid men så mycket att se och göra. Det var bara så skönt att gå omkring där. Bestämde mig i alla fall för att skaffa mig ett minne därifrån som kommer att sitta kvar för alltid, så vi gick in på en tataueringsstudio helt enkelt!
 
 
 
Tacktacktacktack alla UNDERBARA = moaemmakristinaalexandrajosefinemeliesandracharlotteanna <3!
 
 
 

Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0