Skidor och afterski med fiiina vänner <3

 
 
Det är alltid svårt att veta var man ska börja berätta när man kommit hem efter en sådan här awesome kul trip. Vi drog iväg 40 pers. Till Lindvallen i Sälen, gött härligt gäng förståss!
 
9:00
Upp och äta frukost innan man slänger på sig pjäxorna och glider ut i den soliga backen (som faktiskt låg ganska nära, himla bra). Mmm, några härliga solglimtar fick vi, och det luktar liksom friskt och kallt.
12:00
Spänner av pjäxorna lite för att sätta sig ned en stund med världens underbaraste gäng i toppstugan, och värmer sig med en minty.
14:00
Åker ner till afterski stiugan för att ta bord (fick ett sånt där grymt långbord första dagen, svinkul!). Där klappas det snart händerna och alla ställer sig upp och hoppar till livebandet i pjäxor, termobyxor och underställ.
17:30
Drinkarna har gjort susen och det snurrar rejält (REJÄLT), och det har nog aldrig varit så kul att ta på sig ett par skidor. Hahah, då ska vi inte tala om skidturen hem med alla folk. Det är något speciellt med afterski <3
18:30
Duscha, äta, spela med andra ord.. Och där är förfesten igång!!
23:30
Hopp in i taxin, nu drar vi till Harrys och shottar, skrattar, ramla lite och dansar GÄRNET tills stället stänger (Ett tips bara, försök aldrig att fejkspy för att få jackan först, då får man den sist..).
02:30
EFTERFEST, EFTERFEST, riva hela haket! Lite galet hopp och lek i snö också. Ett tips igen, ät inte snö, det kan vara kiss. Eller jo förresten, gör det, det kan ju vara öl. (Någon som känner sig träffad, Björn kanske. Haha, det kommer film på detta, det lovar jag).
05:00
Dags att sova lite.
9:00
And it all happens again..
 

Ska såklart klippa ihop en film med allt detta. Tack alla underbara älskade!
 
 
 

Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0