Branta Backar, after ski, sos, norskar och skratt..i trysil!

Sådär, nu har jag fått sova ut lite. Mycket festande och skidåkning, men det blev inte så mycket sömn, tiden räckte liksom inte riktigt till för det. Har man bara 3 dagar på sig att göra helgen perfekt får man ju  prioritera och ta bort det tråkiga = sömnen.
Det har varit så jävla roligt, hela tiden, med många goa skratt! Vad gäller skidåkningen fick vi till och med en sådan där perfekt dag, ni vet med strålande sol och lagom många minusgrader så att backen håller sig bra pistad. Vi avslutade den skiddagen med korvgrillning ute i snön. Kan fortfarande känna lukten utav brasan med grillad korv, där man satt i snön med termobyxor och kände solen som brände så där gött i ansiktet. Underbart!



Våran stuga skulle ligga mitt i backen..jo men visst. Det var inga problem att ta sig TILL backen. Men att komma hem däremot, det var ju fan omöjligt! Jag tror inte det var en enda utav oss 30 "dumma Svenskar" som inte åkte vilse på väg hem. Den sista dagen var fan värst. Jag, Kicki och Frida skulle ta oss hem ifrån after Skin, fulla som bara den förståss. Men vi tänkte att om vi tar bussen så är det nog inga problem..Men när vi kände att vi hade åkt väldigt länge och att vi borde ha varit framme vid stugan för länge sedan, gick vi fram och frågade busschaffören vart vi var. Då visste han inte var våran stuga låg! Vad är det för jävla busschafför då?! Han sa att vi hade åkt för läng och att vi var tvugna att gå av, så han släppte av oss där mitt uppe bland fjällen. Det värsta var att vi var trötta, fulla, det började snöa, blåsa, bli mörk..och det fanns inte en enda stuga i närheten. Det enda vi såg var snö, granar och snö...vi var vilse. Jag ville bara gråta, vad fan skulle vi ta oss till, snart var det ju mörkt. Men vi tog våra tunga skidor och började pulsa i snön (fy fan för pjäxor!). Tillslut kom vi fram till ett stugområde, men det var långt ifrån vårat så klart. Sådan tur var hade mobilen fortfarande lite batteri, så vi ringde efter Christian som var snäll och kom för att hämta oss. Utmattade var vi!
..men trodde ni att det skulle stoppa oss ifrån att dra ut framåt natten. Åhnej, den utgången måste varit den mest lyckade i Trysils historia, haha!


Här kommer ett klipp ifrån utgången dagen innan, som inte blev fullt lika lyckad. Den innehöll bl.a. Norges suraste jävla bitchkärring till vakt och 6 stygn på akutmottagningen..
Haha, Timmie förklarar den kvällen för de som orkar se ett ganska långt videoklipp.
(För de som inte vet hela hisorien: De träffade en äcklig 55-årig tant på nattklubben, som tvångskysste Emil. Sedan blev hon skitsur på Timmie & Charlie för att de skrattade, och stämplade Timmie med klackarna så att han bröt nageln. Sedan blev det ett jävla bråk och vakterna fick komma)




Ja, då har jag ringt till SOS nödtelefon för första gången. Emelie ramlade i en stentrappa och slog upp ett hål i armbågen, sex stygn..väl inne på akutmottagningen kunde hon ju inte ligga stille heller, så det hamnade blod på golvet. Sedan råkade vi trampa upp i det med skorna, så att det blev blod-skoavtryck över hela rummet. Fan att jag inte har kort på det, liknade Twiligt xD



Kommentarer
Postat av: Josefin

avundsjuk var ordet haha. Men härligt att höra att ni haft det så bra! :D

2012-02-21 @ 04:40:09
URL: http://jossanhansson.blogg.se/
Postat av: Kickan

Jaa, förstår det, och du var saknad där uppe kan jag säga!

Vänta tills du får se filmerna, tänkte härma dig och slänga ihop dom ;D

2012-02-21 @ 13:53:46
URL: http://kickankristin.blogg.se/
Postat av: frida

Hahah Timmie vettu.. ''shyyy ni väcker ju hela huset!!'' haha..

säger som Jossan. Abundsjuk var ordet..

2012-02-24 @ 00:42:25
URL: http://fridanicolina.wordpress.com/
Postat av: Kickan

Haha, ja, vi väckte verkligen hela huset oxå..5 på morgonen :P

2012-02-24 @ 20:36:21
URL: http://kickankristin.blogg.se/

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0