Sääälen <3

Nu äntligen har jag lyckats sätta mig ner och klippa ihop årets fjällen-film!
 
 

Skit också!

 
Hade ju den den där låten på repeat, så jag satt hela kvällen med gitarren och sjöng, underbart kul. Tills jag började störa mig på e-strängen som ibland hoppar ur upphöjdnaden på stallet. Då brukar det bara vara att släppa lite på strängen och putta tillbaks den igen. Meeeen, när strängen var på plats och jag skulle stämma tillbaks den var jag för ivrig och "piiiiufff" så snärtade den ifrån. Den var den strängen. Så nu har jag alltså 2 gitarrer som saknar e-sträng. Måste alltså åka in till Janssons i Uddevalla med mina pärlor, typ NU. Fan...
 
 
 
 

Får inte nog utav denna, repeat!

Passenger - Let Her Go
 
 

Skidor och afterski med fiiina vänner <3

 
 
Det är alltid svårt att veta var man ska börja berätta när man kommit hem efter en sådan här awesome kul trip. Vi drog iväg 40 pers. Till Lindvallen i Sälen, gött härligt gäng förståss!
 
9:00
Upp och äta frukost innan man slänger på sig pjäxorna och glider ut i den soliga backen (som faktiskt låg ganska nära, himla bra). Mmm, några härliga solglimtar fick vi, och det luktar liksom friskt och kallt.
12:00
Spänner av pjäxorna lite för att sätta sig ned en stund med världens underbaraste gäng i toppstugan, och värmer sig med en minty.
14:00
Åker ner till afterski stiugan för att ta bord (fick ett sånt där grymt långbord första dagen, svinkul!). Där klappas det snart händerna och alla ställer sig upp och hoppar till livebandet i pjäxor, termobyxor och underställ.
17:30
Drinkarna har gjort susen och det snurrar rejält (REJÄLT), och det har nog aldrig varit så kul att ta på sig ett par skidor. Hahah, då ska vi inte tala om skidturen hem med alla folk. Det är något speciellt med afterski <3
18:30
Duscha, äta, spela med andra ord.. Och där är förfesten igång!!
23:30
Hopp in i taxin, nu drar vi till Harrys och shottar, skrattar, ramla lite och dansar GÄRNET tills stället stänger (Ett tips bara, försök aldrig att fejkspy för att få jackan först, då får man den sist..).
02:30
EFTERFEST, EFTERFEST, riva hela haket! Lite galet hopp och lek i snö också. Ett tips igen, ät inte snö, det kan vara kiss. Eller jo förresten, gör det, det kan ju vara öl. (Någon som känner sig träffad, Björn kanske. Haha, det kommer film på detta, det lovar jag).
05:00
Dags att sova lite.
9:00
And it all happens again..
 

Ska såklart klippa ihop en film med allt detta. Tack alla underbara älskade!
 
 
 

Skriiilllexxx

Upptäckte här om dagen att det inte bara finns en Sons of Anarchy-nörd här i huset.. Min katt har tydligen också fastnat för det där gänget, hon satt och glodde precis som jag!
 
 

Kul tidsfördriv :)

När jag får tråkigt brukar jag..
 
1. Plocka upp gitarren
2. Nörda livemusik-klipp
3. Kolla serier
4. Göra listor i listboken
5. Sova..
6. Äta
7. Ta upp gitarren igen
8. Läsa.. och tillslut somna igen.
 
Men en utav favoriterna är att leta låtar eller göra listor på spotify. Så det här är vad jag har pysslat med ikväll. Det har börjat bli fruktansvärt rörigt i min blandade musik lista, där ligger ALL typ utav musik som jag lyssnat på genom åren. Jag kan ju inte med att sålla bort och rensa bland den där musiken, alla låtar är bra men inte just nu.. Så, jag gjorde en ny helt enkelt. Med nya låtar (i alla fall vad som är nytt för mig), plus sånt som spelas i mina högtalare right now. Bläddra och lyssna! här: Music All The Time
 

 
 
 
 
 

:)!

Jossan och Andreas var här igår och fixade min dator, spelade lite gitarr, åt, såg på film och velade. Haha, jag har nästan träningsvärk i skrattmusklerna sen igår. Älskar att bara va med såna man tycker så mycket om, det är guld värt och jag tror faktiskt att det förlänger livet.
Jag är lyckligt lottad som har så fina vänner <3

RSS 2.0