"Ja det var en kväll i juni, då när sommar'n e som bäst.."

Midsommar 2012. Tja, vad ska jag säga. Grymt bra!
Det började med förfest hos Kicki. Tänk att bara fyra glada midsommarfirare kan ha så roligt på en förfest. Kul som fan! När vi kom ner till Grebbestad stötte vi på en partybuss, den var inredd precis som värsta nattklubben. Haha, vet inte riktigt hur det gick till, men vi hamnade där i alla fall och åkte med dem runt i Grebbestad ett tag.
De kom ifrån Åmål och  var påväg till Campingen bakom kyrkan, men hade ingen aning om var den låg. Bra där.
När vi hoppade av bussen sprang vi in till Konserven, den riktiga festen. Sun Tour Summerparty var där. Det finns inga ord för hur grymt roligt det var, galet med sommarfeeling. Carnevalhalsband, visselpipor, ölburk-marackas och ett överflöd utav glada sommarhits. Där inne kändes regnet ganska långt borta!
När klockan var runt halv fyra och vi skulle åka hem såg vi den där partybussen som fotfarande virrade omkring och letade efter kyrkan. Så jävla kul!
 
Vaknade på lördagen, fortfarande full och tänkte: Jaha, om två timmar är det förfest igen, upp och iväg. Förfest hos Kicki, iväg till After Beachen, sedan till Macri.. Denna midsommardag avslutades på Konserven med summerparty igen. Sedan en langos på det förståss!
Lyckad helg :D!
 
 

Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0