Happy Cows

Fyyy. Har precis vaknat upp ifrån ett migränanfall. Blä.
Men nu är jag med igen!

Igår var jag och Kicki på koutsläpp, tokigt värre var det. Eferåt åkte vi ner till Grebbestad för en langos och kollade in den nya Sortshopen. Wow, rätt coolt att de har byggt en scen och allt. Det är som ett stort köpcentrum, med matställen och sånt där. Sedan till kvällen tog vi bussen i till Uddevalla. Förfest hos Daniel & Frida. Haha, tänk att förfester alltid blir bäst. Every time.
Det var premiär på Trädgårn, men vi antog att det bara skulle vara fullproppat med 18-åringar där, så vi gick för att kolla in Mårtens först. Bad idea. När vi kom in frågade vakten "Vaför är ni inte på Trädgårn ikväll då??" Vi borde kanske fattat redan där att vi skulle ha vänt i dörren. För när vi kom upp var det helt tomt på dansgolvet, förutom ett medelålders par som stod och fylledansade. Klockan halv tolv. Dessutom var resten utav de som var där ganska mycket äldre än oss. Vi gick till donken istället. Där träffade vi några som hade chansat på Trädgårn och tyckte det var värdelöst, bara yngre folk.
Så, på Mårtens var alltså 35 +, på Trädgårn var det packat med 18 -.. Så vi satt kvar på donken i ett par timmar, hade tuggad servett krig. Jaja, förfesten var kul i alla fall!



Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0